tisdag 4 september 2018

Nu är Stefan Löfven desperat

UPPDATERAT
Statsminister Stefan Löfven vill till varje pris behålla regeringsmakten. Han är beredd att ställa sig i spetsen för en koalitionsregering och bryta blockpolitiken. Allt för att behålla makten och inte låta folket bestämma. Allt till höger om centern och miljöpartiet ska försvinna ut i rymden. Spelar ingen roll hur många miljoner av svenska folket som röstar på dem. Han skriver därför en debattartikel på den anslagstavla som DN har tillhandahållit i många år åt överheten. 

Han menar att nu måste Sveriges bästa sättas först och när valet är över på söndag så måste han få makten igen. Vi ska få ännu en regering, som struntar i vad folket tycker och borgerligheten ska huka i bänkarna för nu laddar statsministern om. Vi har redan fått ett slags polisstat där vem som helst kan bli utsatt för att polisen bankar på dörren mitt i natten (jo det hände mig i lördags). Och nu ska det bli ännu värre? Ingen har ljugit så mycket som Stefan Löfven och allt det har handlat om och fortfarande handlar om är makten. Han ska skapa "ett starkare samhälle". Jo förmodligen lika starkt som DDR i gamla Östtyskland där vem som helst kunde övervakas. Där ingen vågade yttra sig för Stasi och statsmakten kunde lyssna.

Nu får det vara slut med att spela politiker Stefan Löfven. Så där hade aldrig Olof Palme uppfört sig eller Tage Erlander. Landet har redan urartat så mycket och lagarna ändrades för att låta människor stanna här som vi inte ens vet vilka de är. Detta gjordes så sent som i juni i år. Kommer du ihåg det Stefan Löfven? Hur kort minne tror socialdemokraterna att folket har? Hej då Stefan Löfven! Folket kommer att rösta bort dig!
10:25
Här är spelbolagens odds angående nästa statminister: 
12:57
Han är verkligen desperat för nu lovar han gratis influensavaccin till alla över 65 år. Det har funnits gratis förut i de flesta landsting! Personligen har jag aldrig tagit detta vaccin. Behövs faktiskt inte. 
Så här uttryckte sig Stefan Löfven år 2013.
För många infödda i det här landet.
Det behövdes fler utom-europeer.
Det fick vi. Men ännu fler behövs.
Faksimil från Youtube. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar