onsdag 7 september 2016

Hbtq-aktivisten Kaj Heino är mördad

UPPDATERAT
Det var Kaj Heino som mördades natten till tisdagen på Södermalm i Stockholm. En man är gripen skäligen misstänkt för mord. Kaj Heino var bosatt i Göteborg och var en förespråkare för hbtq-gruppen sedan 30 år tillbaka. Han var också förespråkare för normalisering av bdsm (bondage, sexuell dominans, underkastelse, sadism och masochism). Han påträffades svårt skadad och dog senare. Nu inväntar polisen obduktionen för att veta hur de ska gå vidare. Han blev 44 år gammal och var finlandssvensk. Han var masochist och älskade smärta, enligt Yle i Finland, kanske det kan förklara hans död. Här är en minnessida på facebook till hans minne. 
8.9.2016
Nej han blev inte mördad. Inget brott alls ligger bakom hans död. Att han var svårt skadad har inte med saken att göra. Frivilligt tydligen. Den som var gripen för misstänkt mord är släppt.
14:17
Smärta är njutbar delad mellan två människor med bra kemi och det är fint som minne efteråt har han sagt. En bra sexuell upplevelse. I rätt kontext och då man litar på varandra så fungerar smärta positivt. Ingen vill säga vad som hände dock med Kaj Heinos kropp innan den slutade fungera. Det handlar om hans integritet enligt polis och åklagare. Visst kan det någon gång gå för långt precis som man kan skada sig under en idrottsprestation, sade Kaj Heino också. Även om båda parter är med i leken. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar