fredag 16 september 2016

Satsning på nytillkomna

UPPDATERAT
Jämställdhetssatsningen som regeringen gick ut med och en ny myndighet för detta är för att Sverige nu har bland annat FN:s ögon på sig när det gäller sextrakasserier och våldtäkter av nytillkomna. Regeringen säger sig vara feministisk och det handlar inte så mycket om jämställdhet som att satsa på att också pojkar från Afghanistan ska kunna låta bli flickor när de kommer hit. Mäns våld mot kvinnor har inte minskat på tio år och arbetsmarknaden är könsuppdelad. Som jag brukar säga: jag har aldrig sett en kvinnlig sopåkare, rörmokare, snöplogare eller någon kvinna, som har jobbat på mitt hus eller i närheten utom jag själv då. 

Samtidigt finns det massor med svenskar som mår dåligt, men de får ingen hjälp. Jag har sett också det i min närhet. Hur illa samhället fungerar för de som är uppvuxna här. Det har gått mycket fort. Samhället är nära kollaps med mycket fler brott och hur mycket resurser som helst går nu till de nytillkomna. Detta beror också av att vi inte har en feministisk politik värd namnet. Uppfostran ska också ske genom att ha kurser i jämställdhet för nytillkomna. Nästan en miljard ska satsas sammanlagt. Hedersrelaterat våld, prostitution och människohandel ska också upplysas om att det inte är okej. Så lätt ändrar man dock inte en kultur som kommer utifrån.
8:11
Jag räknar misstänkta mord och hitintills denna månad är de uppe i 14 stycken. Det är mer än under sommaren. Kanske är alla galningar tillbaka nu efter besök i hemlandet. Och morden är fler än de cirka tre i veckan, som har varit det gensomsnittliga under detta år. Det är nästan ett misstänkt mord per dag. Senast sköts en man i Barkaby i går kväll. Han dog på sjukhus. 
8:26
Och i Norrköping försökte en man från ett asylboende dränka en polis i går kväll. På grund av sin ringa ålder släpptes mannen under natten av åklagare. Vilket underbart land vi har!

2 kommentarer:

  1. Nu börjar jag allvarligt fundera på att flytta
    från landet Absurdistan. Finns det någon framtid
    här?

    SvaraRadera
  2. Jodå det finns det om alla börjar se verkligheten som den är. Istället för att sitta med händerna för ögonen, öronen och munnen. Folket knorrar under ytan och politikerna försöker vakna upp.

    SvaraRadera