söndag 4 september 2016

Kriget i Sverige

UPPDATERAT
Det är ingen idé längre att skriva om enskilda händelser i gangstervärlden eller när ungdomar attackerar bussar, ambulanser, brandkår och polis. Det är krig i Sverige. Och har varit det under en tid. Regeringarna har åstadkommit detta genom att ta hit människor som inte kan bli en del av det svenska samhället. 

Ett mord inträffade i Göteborg på en känd gangsterkung i förrgår. Kriget där lär fortsätta (jo det gjorde det i natt med mer skottlossning, en man skadad på Andra Långgatan där jag bodde på 70-talet när jag läste på Journalisthögskolan). I Helsingborg sköts en man med tre skott och han lämnade sedan sjukhuset utan att prata med polisen och nu vet de inte var han är. I Södertälje attackerade ungdomar en buss i natt som de omringade. Passagerarna fick fly. Det luktar brandrök efter de brända bildäcken, som lurade dit polisen så att ungdomarna fick kasta sten på dem. Knallskott är vanliga.

I Uppsala är det en rånvåg och fyra ensamkommande ungdomar från Afghanistan grips. De är från 16 år. Och tiggare bråkar om kontanter, som den ena har tagit från den andra. I Gävle berättar en man från Syrien om att han undervisar pojkar om reglerna i Sverige. Har de bara sett sin mamma och syster utan slöja förut blir det en chock att vara i Sverige, enligt honom. Och i andra länder går det för rika att köpa sig fria från våldtäkter. Fattiga stenas till döds, säger han. Sex är enligt honom vår största drivkraft. Inte kärlek. Han kom hit själv som treåring för att hans mamma hade fått en stroke och behövde svensk sjukvård. 

På sommarens "sista festival" i Falun var det som vanligt fylleri bland minderåriga och sexuella ofredanden, som det är på festivaler. Men det här är bara i det utslagna Sverige för där vi bor är det lugnt nu sedan polisen tog de som gjorde inbrott i närheten. De som befann sig på turné i Sverige och var från ett annat land. Frid och ro åtminstone ett tag.
Martin Melin känd polis skriver om polisernas situation på sin facebook-sida. 
10:26
Och här kan ni läsa Svenskans kulturdrapa om vad som pågår i Sverige. Det icke-vita Sverige har ett krig i huvudet, säger en representant. Och de vill ha det så. De sluter sig inom sig själva och vill inte ta del av det vita, rasistiska Sverige. De vill inte bli en del av majoritetssamhället.  Ja och det ser vi också runt omkring oss på gatorna. Med den inställningen så kan det inte annat än gå åt skogen. Bland annat nämns Megafonen och Pantrarna. Här skrev jag våren 2013 om Megafonen, som startade upplopp i Husby och uppmanade till våld mot samhället. Och här skrev jag också denna vår 2013 om "systerorganisationen" Pantrarna. Som av en händelse är det Duraid Al-Khamisi som har skrivit artiklarna både då och nu i Svenskan. Och hans bror Rami Al-Khamisi var talesman för Megafonen. De befinner sig på yttersta vänsterkanten.
5.9.2016
Och här i Solberga, Stockholm inträffade nästa skottlossning. En man skjuten i benet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar