lördag 3 september 2016

Ship to Gaza gillar äktenskap för 12-åringar

UPPDATERAT
Ship to Gaza är en märklig organisation, som nu också förmedlar vigselringar från en 12-åring i Sverige till 12-åring i Gaza. Från tjej till tjej, som hoppas få gifta sig och få många barn. Vad ska de annars med en vigselring till? Det är inte en symbolisk gåva utan en riktig skriver organisationen och den är från Hala Tafesh, 12 år,  i Mariestad. Så hennes högsta önskan är att bli en av fyra fruar och få minst åtta barn? Så omedvetet handlat av vuxna människor att man inte tror att det är sant. För jag antar att båten inte är full med barn?

Vänsterpartiet i Örebro län stödjer denna kvinnobåt, som inte skulle ha någon last, men ett par vigselringar fick plats. Gullegull. Och partiet stöttar med 5 000 kronor i bidrag. Historien säger allt om vänsterpartiets kvinnosyn, som är gammaldags och lutar sig tillbaka på förra århundradet då alla kvinnor skulle vara hemmafruar och stå vid spisen och föda barn. Helst. Hur är denna Hala Tafesh uppfostrad i vårt land, som tror att det en flicka i Gaza behöver mest är vigselringar? Skrämmande.

Två versioner på samma sak. Den översta var den som gällde
först och sedan ändrades den till den undre. 

Det dröjde flera dagar innan detta ändrades.
Vem kan man lita på?


17:30
För övrigt har jag aldrig uppskattat Broderskapsrörelsen och inte heller efter namnbytet till Tro och Solidaritet, som absolut skulle bocka och buga för muslimerna. Här skrev jag senast om detta under rubriken "Muslimer ska inte provoceras". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar