måndag 26 mars 2018

Donald Trump var otrogen

Jo det är ingen sensation direkt att president Donald Trump var otrogen, men nu har ändå en porrstjärna Stormy Daniels fått tillträde till 60 minutes för att berätta om natten med presidenten. Det är skillnad mot hur det var på 60-talet då president Kennedy hade massor av kvinnor medan han var gift med Jackie Kennedy, men det förblev en offentlig hemlighet. Sådant berättade man inte på den tiden. Stormy Daniels säger också att hon blev hotad 2011 så att hon aldrig skulle avslöja vad som hade hänt. Hon blev så rädd att hon aldrig gick till polisen. 

Trump sade åt henne att inte oroa sig för Melania den natten de träffades eftersom de bägge sov i skilda sovrum och Melania hade just fött hans son Barron. Hon själv var aldrig attraherad av Trump utan såg deras förhållande som en affärsöverenskommelse. Hon skulle få en roll i hans Celebrity Apprentice lovade han. Hon ska ha fått 130 000 dollar för att hålla tyst bara dagarna innan han själv blev president. Och hon riskerar nu att bli stämd av Trump på miljoner dollar. Men hon ville att det amerikanska folket skulle få veta sanningen. Och det finns mer att berätta enligt Daniels advokat.

Trump sade till Daniels att hon påminde om hans dotter och hon piskade honom med en tidning, som hade hans ansikte på framsidan. Hon säger att hon inte är något offer och att det här hon berättar inte ingår i metoo-rörelsen. Hon har försökt sälja sin historia till en tidning, men den publicerades aldrig för tidningen In touch weekly hotades med stämning. President Trump och first lady Melania var inte tillsammans när intervjun sändes i natt. De var på skilda håll. Tidigare har sexton kvinnor anklagat presidenten för övergrepp. 

President Trump gillar kvinnor. Det är ingen hemlighet.
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar