onsdag 28 mars 2018

Låt alla göra abort gratis i Sverige!

UPPDATERAT
Isabella Lövin (mp) ömmar för polska kvinnor, som har problem med abort i Polen. De ska kunna komma hit och få gratis abort. För det är ju möjligt att få abort i Sverige, men det kostar så mycket. Mellan 5 000-15 000 kronor. De borde få abort precis som svenska kvinnor för de tjänar så lite i Polen. Bara kring 10 000 kronor i månaden. Ja och inte nog med det. Miljöpartiet tycker att alla som vill i världen ska kunna komma hit och få abort precis som svenska kvinnor. Isabella Lövin räknar som vanligt inte med sjukhuskostnaderna. Redan går vården på knäna och att då bjuda in all världens kvinnor att få gratis abort här är lite väl magstarkt.

Inte nog med det utan Miljöpartiet vill också öppna gränserna till Sverige så fort det går för alla i hela världen. En återgång till det som ledde till krisen 2015 då Sverige tog emot 163 000 asylsökande. År 2019 är detta temporära stopp inte längre giltigt och då vill Miljöpartiet att alla som kommer hit återigen ska få permanent uppehållstillstånd och få ta hit sina anhöriga. Miljöpartiet låg under spärren till riksdagen i den senaste valundersökningen. 

Här skrev jag om när regeringspartierna gjorde en omvändning under galgen i november 2015. Det blev för dyrt att ta emot hela världen i Sverige. 

11:37
Här skriver GP:s Jenny Sonesson att det är kö för svenskor till abort. Det räknas som akutsjukvård, men det är kö i en vecka eller två när det väl är bestämt. Det finns som hon säger ingen konsekvensanalys av Miljöpartiet i denna fråga. Eller andra heller för den delen. De kan inte få fortsätta regera i Sverige. 

Faksimil från Facebook. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar