torsdag 8 mars 2018

Peter Madsen ett exempel på en karl utan hjärna

UPPDATERAT
Peter Madsen har låtit sig förledas av ondskan i världen. Så dumt så man tror inte att det är sant. Detta visar bara att en människa behöver fler delar av hjärnan än den rationella delen, för den kan leda en människa vart som helst. Han är ett exempel på det som är populärt i amerikanska filmer: den galne uppfinnaren, som är fullkomligt outvecklad inom andra områden. Peter Madsen är uppenbarligen kreativ även på det brottsliga område dit han har begett sig. Han fantiserade om det perfekta mordet. Han har också utnyttjat sitt kändisskap. 

I dag på Internationella kvinnodagen började rättegången mot Peter Madsen i Köpenhamn och intresset för den är världsomspännande. Man får inte ta död på journalister. Och att dessutom ta död på en journalist, som är kvinna är ännu värre. Stackars Kim Wall som inte anade någonting. Journalister står för de som rapporterar hur det ser ut i världen. Som berättar sanningen om något. I bästa fall. Jag har blivit anklagad av en kollega för att vara just "sanningssägare". Det log jag bara åt den gången. Vad ska annars en journalist vara? Kim Walls föräldrar följer rättegången på plats i Köpenhamn. Starkt att de orkar. Omkring 100 journalister från 15 olika länder följer också rättegången. Och Madsen håller fast vid sin version att Kim Wall dog av en olycka. Men hemska detaljer avslöjas nu i rättegången.
12:10
Den sinnesundersökning som har gjorts i Danmark av Peter Madsen visar att han icke är trovärdig. Han framstår som en "pervers" människa, som är "mycket sexuellt avvikande". Han är dock normalt begåvad och inte psykotisk. Han har också narcissistiska och psykopatiska drag. Han är dessutom en patologisk lögnare med en överflödande charm. Han är känslohämmad och saknar empati och hans avvikande personlighet hänger samman med hans avvikande sexualitet. Om han inte döms är han en fara för andras liv, leverne och frihet. 

 Här skrev jag tidigare om Kim Wall. Här hittar ni Kim Walls Minnesfond på Facebook. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar