söndag 18 mars 2018

Ken Rings familj har det bättre i Afrika

Ken Ring uttalar sig i norsk TV om hur tillståndet i Sverige är katastrofalt. Särskilt ur hans egen synvinkel eftersom hans storebror och nästan tjugo av hans kompisar har blivit mördade. Han säger att det absolut finns no-go-områden i Sverige och att Hässelby som var en idyll när han växte upp också är det. Ett no-go-område. Trots alla förnekanden av statsminister Löfven. Han har kenyanska rötter och har funderat på att flytta dit för gott sedan 2009. Han tror att det kommer att bli öppet krig inom 20 år på gatorna i Sverige.

Han har sex barn, varav två adopterade i Afrika. Hans egna är mellan 18-10 år. Han var hyllad för texter som handlade om att våldta prinsessan Madeleine och storma slottet och ta tillbaka alla skattepengarna. Han har uttryckt avsky mot homosexuella och mot judar. Och varit rasist. Eller är fortfarande. Han är rädd för att flyga inrikes i Kenya för där är piloterna svarta. Hans egna fördomar säger att vita är bättre på sånt. Hans barn tycker dock det är lugnare i Afrika än i Sverige. Och han säger fortfarande "neger".

Han dömdes för grovt bedrägeri år 2006 till sex månaders fängelse. Han har aldrig haft tid att skaffa sig körkort. Men han fick ett i Kenya 2013 så då blev det lite lugnare också i Sverige. Men han har tagits något 30-tal gånger av polisen för olovlig körning. Han var med i "Så mycket bättre" 2013 och visade fram en annan sida av sig själv. Då blev han mer populär hos svenska folket. TV har genomslag. 

Sedan 2015 är han skriven i Rimbo i en elvarumsvilla, som han fick för 3,5 miljoner. Dags kanske att dra för gott innan 40-årsdagen nästa år. Eller? Ken Ring är VD i ett aktiebolag sedan 2014. Fin titel. I Kenya är han en "muzungo", en ljushyad. År 2013 hade han två miljoner i skulder. Vad som har hänt med dem förtäljer inte historien. Och han jobbade bara svart ett tag. För att få behålla lite pengar. Han är väl exakt den medborgare som Fredrik Reinfeldt önskar sig. Någon som investerar i Afrika och i Sverige. Någon som håller hjulen igång hos staten och kommunen. Även om det ibland tänjs på lagarna. Huvudsaken är att det rör på sig. Omsättning är allt. Också brott, olyckor och annat trist går in i BNP. Och detta begrepp används flitigt av politiker.
Ken Ring har körkort. Åtminstone i Kenya.
Faksimil från Facebook. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar