fredag 16 mars 2018

Fredrik Reinfeldt: Framtiden finns i Afrika

Fredrik Reinfeldt åker runt och föreläser nu när han inte är partiledare längre. Han berättar för företagare att de måste satsa utanför Sverige för här är marknaden för liten. Höga födslotal och många invånare betyder en trygg framtid och många konsumenter. Reinfeldt säger: "Får vi inte in nya medborgare riskerar vi bli ett enda stort äldreboende med en massa hundraåringar." Medan ungdomsgården, det vill säga framtiden, finns i Afrika. Detta för att Afrika kommer att femdubbla sin befolkning på två generationer, menar Reinfeldt. Inget land i Afrika förväntas ha löst problemet med undernärda svältande barn före 2030, enligt BBC. Så det är oerhört cyniskt att säga att företagarna i Sverige ska utnyttja Afrika. 

Hans människosyn säger att vi måste ha nytt friskt blod och nya arbetare att sätta in, nya friska män som kan jobba. Inte gamla människor som enligt Reinfeldt alla kommer att bli hundra år i framtiden, dvs kvinnor, för de lever längre än män. Vilken urbota trist människosyn denne Reinfeldt har. Han dolde detta bakom att vi skulle "öppna våra hjärtan" då sommaren 2014. Vi skulle välkomna alla flyktingar för de var vår framtid. Ingen förståelse för att vårt välfärdssystem skulle knaka i fogarna. Bara girigheten som ledstjärna.

Nu är han lika galen när det gäller Afrika, som under de senaste hundra åren har härjats av krig och svält, som inte har klarat sig utan nödhjälp och som inte kommer att göra det om det verkligen blir så att Afrika kommer att femdubbla sin befolkning på två generationer. Det kommer att medföra ofattbara lidanden. Men för Reinfeldt är detta något att utnyttja. Om hans människosyn får bestämma så är det helt okej med de klyftor som nu har skapats i befolkningen i Sverige. En del har ingenting i vårt land medan andra som Reinfeldt omsätter miljonbelopp i sitt företag, det blev 22 miljoner år 2016. Från alla skattebetalare fick han ut fullt belopp 156 000 i månaden i avgångsvederlag från riksdagen trots miljoninkomster i företaget. Det går bra att göra så, bara att låta bli att ta ut lön från det egna företaget. Som sagt ren girighet. Enligt SCB beräknas 100-åringarna i Sverige vara kring 9 000 år 2060. Och dessa ska vi inte ha råd med, enligt Reinfeldt. 

"Öppna era hjärtan" är en sådan typisk mem-förkortning, som det är omöjligt att stå emot. Läs det jag skrev i går om våra memer. Våra inneboende mentala gener, som skapats under generationer.
Afrika är nästa stora marknad, enligt Fredrik Reinfeldt.
Afrika som hotas av större svält än 1945.
Cynikern Reinfeldt tjänar miljoner på sina föreläsningar.
Faksimil från Google. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar