lördag 31 mars 2018

Det utmärkande för året 2018

Eftersom det är valår i år så får allt värka fram nu. Allt som har försummats under ett par decennier när vi skulle vara goda kristna och ta hand om hela världen. Vi som så oförskyllt hade haft det bra ända sedan andra världskriget, för att vi var sådana fegisar och inte vågade delta utan höll oss undan och bugade för Hitler och tyskarna. Kanske har den här Golgatavandringen till sist börjat att ta slut nu. För varför skulle vi som har två procent av EU:s befolkning ta hand om större delen av de som ville in i gemenskapen?

Men nu gjorde vi ändå så och har fortsatt att göra det så att vår befolkning ökar näst snabbast i EU. Bara Luxemburg växer snabbare. Varför ska vi bo så många i Sverige som ligger så nära Nordpolen? Det har aldrig fungerat under tidigare århundraden. Vad är det som säger att det ska göra det nu? Istället ökar motsättningarna alltmer i befolkningen när ekonomin brister, inga bostäder finns och hälften av de nytillkomna inte har ens grundskola i utbildning.

Folket röstar på sverigedemokraterna som har kring 17 procent i alla mätningar. En enorm siffra jämfört med för två val sedan då de låg strax under sex procent. Ännu vill inte de andra partierna tro på detta. Att männens parti gör ett så stort uppror. Länge har de som har erkänt sig vara sverigedemokrater blivit förföljda av andra och så är det ännu. Diskussionens vågor går heta på sociala medier. Ingen vill riktigt inse vad som har hänt i de etablerade salongerna. Det behövs svart på vitt i höst. Personligen tänker jag inte rösta. Finns inget parti för mig. 

Gäller år 2018 veckorna 10-12.
Faksimil från Migrationsverket. 

Sverige ligger på en befolkningsökning av
drygt 100 000 per år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar