tisdag 6 mars 2018

Martin Timell åtalas för våldtäkt

UPPDATERAT
Det står klart att Martin Timell blir åtalad för våldtäkt. Den skedde år 2008 på en fest på hans lantställe i en badtunna. Han blev anmäld i oktober förra året för detta övergrepp. Det var en då 26-årig assistent som råkade ut för detta och TV4-ledningen har känt till det, men inte brytt sig. Hon anmälde själv detta till polisen i höstas. Martin Timell har omvittnat betett sig grisaktigt under många år, men kvinnor har tigit och lidit. Övergreppet begicks på Mjölkö i Österåkers kommun. Här meddelar åklagarmyndigheten detta. 
10:24
Tidigare har hustrun lämnat Martin Timell. Stackarn! Han nekar förstås till den här anklagelsen. Det är hårt att ramla från en så hög position. Fast han har ju inte haft någon samhällsbärande position, har han sagt. Nej, men som kändis har man också ett ansvar. Och i år gäller det för Martin Timell att skapa balans i livet. Hoppas ändå att han klarar det! Inte så lätt när man är över 60, som han är. Men han kan ju fortfarande ha mycket liv kvar att leva. Det finns sju vittnen till detta övergrepp, som kan vittna mot Timell. 
8.6.2018
Martin Timell frikänns för våldtäkt. Bevisningen räcker inte för att fälla honom. Det har gått nio år och det är en lång tid i sammanhanget. Jag kan nog tycka att Timell har fått lida tillräckligt genom att han är kändis. Och har fått statuera exempel på dålig TV4-politik. 

Här skrev jag tidigare om Martin Timell. 


Här är Martin Timells sommarställe på Mjölkö.
Faksimil från Hänt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar