måndag 10 oktober 2016

Alliansen och Clinton vann

Så gick det i debatterna i går och i natt. Alliansen var bättre än regeringen och Stefan Löfven gjorde bort sig igen genom att säga att sd är nazistiskt. Anmälan till KU blir resultatet säger sd och Löfven ångrade sig en smula. Det var en felsägning enligt honom. Att Clinton skulle vinna var väntat med den uppbackningen också från republikanska partiet. Med avslöjanden av vilken skitstövel Trump är mot kvinnor. 

Det är gott och väl om Clinton vinner och det har jag trott länge att hon skulle göra. Jag håller med Schwarzenegger som vill tänka på USA istället för partiet. Han kommer inte att rösta på Trump som jag skrev i går. Och att vi behöver ett ordentligt byte i regeringen i Sverige är också lämpligt, men Stefan Löfven får väl till dess lyssna åt höger och genomföra fler reformer så att de som invandrar blir som svenskar också när det gäller bidrag och arbete. Som det är nu är de nya invånarna de som lever på oss andra i stor utsträckning.

Problemet för Sverige är att könsfördelningen har blivit skev. Vi har aldrig haft så mycket unga män som driver omkring och det gör att brottsligheten skjuter i höjden. Förr i tiden skickades de unga männen till värnplikt och fick lära sig att ingå i samhället. Men numera är det fritt fram att bilda gäng och göra brott till en bana och försöka ta död på motståndarna. Kvinnor har i alla tider hållit männen i schack och för länge sedan var det kvinnorna som skötte om Sverige för männen var ute och krigade. 


Prognos från SCB över hur mansöverskottet i Sverige ska bestå
 och växa i framtiden.

Problemen i Sverige är inte möjliga att lösa inom rimlig tid. Det går fort att ändra ett folks sammansättning med öppna gränser. Då de som tar sig hit är de starkaste och de som är unga. Läs männen. Sjuttio procent av de som har sökt sig till Europa förra året och sökt asyl är män. När det gäller ensamkommande unga är siffrorna ännu högre. I november i fjol var det elva ensamkommande pojkar på en flicka i Sverige. Könsobalansen är större i Sverige än i Kina, där ettbarnspolitiken har gjort att alla ville ha en pojke. Vid förra årets slut fanns det 123 16-17-åriga pojkar på 100 flickor i samma ålder i Sverige. Det har aldrig varit mansöverskott tidigare i Sveriges historia.

4 kommentarer:

 1. "Vi har aldrig haft så mycket unga män som driver omkring och det gör att brottsligheten skjuter i höjden."

  Fast egentligen driver de väl inte omkring så mycket utan håller sig mest i sitt eget närområde. Det är ju t ex när ett gäng gör intrång i ett annat gängs revir som det blir våld på riktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu börjar du bli lite petig. Bättre kommentarer efterlyses! :)

   Radera
 2. En av de få Saker som fördelar sig jämnt av sig själv på riktigt
  är faktiskt födelsetalen pojkar/flickor. Allting annat är ojämnt.
  80-20, 90-10 eller kanske 99-1.

  Men sett rent historiskt måste liknande situationer med sned
  könsbalans ha funnits åtskilliga gånger. Forskning i ämnet ?
  Hur kom man ur situationen till slut ? För det gjorde man väl ...

  SvaraRadera
 3. Det har alltid fötts fler pojkar än flickor, men pojkarna har dött tidigare av krig och olyckor. Numera är det inte riktigt så, men fortfarande är det så att män utsätts för fler risker än kvinnor eftersom de kanske är mer benägna för äventyr och att ta risker eller förväntas att fysiskt anstränga sig mer än kvinnor. Globalt sett är det också mansöverskott. Mer krig kanske skulle hjälpa? Fast det vill vi väl inte ha?
  http://fof.se/tidning/2015/6/artikel/nu-ar-mannen-fler-kvinnorna

  SvaraRadera