torsdag 20 oktober 2016

Clinton vann debatten

UPPDATERAT
Ja det är väl självklart att Hillary Clinton vann den sista valdebatten innan valet till president den 8 november i USA. Hur skulle annars världen se ut? Då vore allt hopp om oss ute. Med Donald Trump, som inte ens kan lova att han kommer att godta valresultatet. Det sade han i natt. Han framstår som rubbad och när han inte ens säger att han kommer att följa vad folket i ett demokratiskt val har sagt så är han inte ens demokratisk. 

Någon annan förklaring framstår som icke möjlig. Han tillhör de där som ingen egentligen tyckte om i skolan, men som har tagit sig fram på sin totala bufflighet och världen har sett med överseende på detta när resultatet ändå blev något bra. Som byggda hus. Men som president vore han en katastrof. Och USA måste välja det minst onda: Hillary Clinton. Om anklagelser att han har varit tafasande och utsatt kvinnor för sexuella närmanden sade han: Allt är påhittat ingen har mer respekt än jag för kvinnor. Då skrattade publiken. Fast den annars satt tyst. Nio kvinnor har trätt fram och berättat om hans tafsande.

Traditionen i USA är att den kandidat som blir besegrad erkänner detta och lovar att visar respekt för folkets vilja och för den kandidat som vinner och blir president. Det är det rätta sättet att uppföra sig, men inte ens det kan Donald Trump lova. CNN:s undersökning sade att Clinton vann debatten hos de som såg den med 52 procent och Trump fick enbart 39 procent. Nedan twitter om vem som vann debatten. 

Här skrev jag i somras att Hillary Clinton blir president. 

19:41
Trump är totalt galen och accepterar enbart valresultatet i presidentvalet om han vinner, för valet är riggat. Alla vet att Clinton borde inte ha fått ställa upp enligt honom och förresten har de riggat valet. Den mannen är värre än Hitler. Stackars USA! Värre än att ha en sådan presidentkandidat kan de inte få det. Han har något slags napoleonkomplex och borde sitta inne på psyket. Galning! Han spottar allt som USA står för i ansiktet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar