lördag 15 oktober 2016

Ny clownattack i natt

Nu är det clowerna som är farligast. Vad gör inte medierna för att skrämma upp medborgarna så att de kan sälja lösnummer. Allt här i världen ska vändas upp och ned och ut och in så att det blir farligt. De senaste attackerna var i Västerås i Bjurhovda och vid en nattöppen biltvätt i Erikslund. Se upp clownerna är lösa!

Lös problemet genom att sluta sälja masker helt enkelt. Det finns alltid idioter som vill skrämmas för vi människor är lättskrämda. Snart börjar alla gå med kniv på sig för att kunna försvara sig mot clownerna. Våld föder våld. De som jobbar som clowner tycker naturligtvis inte att det är roligt med denna hysteri. Men snart kommer det att vara glömt om inte medierna bryr sig om det.

Annars är det ett beprövat medel att ta det vanligaste som våra TV-apparater och låta spöken och andar komma in i huset genom dem. Steven Spielberg skrev manus till Poltergeist, klassisk spökfilm, och där finns förstås en clown i form av en stor docka i barnens rum. Läskigt. Vi lever i en tid när maskerna faller av människor. Ta Donald Trump, som aldrig borde ha ställt upp som presidentkandidat. Han dras med i en allt mer forsande ström av avslöjande från kvinnor. En riktig clown, men en farlig sådan, om han blir överbefälhavare över den amerikanska armén. 

Och när polisen larmades om ett bråk med två clowner och en person i Skillingaryd utanför Jönköping i går kväll kunde de tillkallade poliserna konstatera att det var ett falsklarm. Det var påhittat helt enkelt. Hysterin är ett faktum. Men i Varberg blev en man rispad av en clown med kniv. Om det nu är sant. Också en tioåring blev skrämd i Kalmar! Av någon långt borta. Butiker har slutat med clownmasker. Bra gjort! Vi har helt enkelt värre saker att oroa oss för i världen.
Clownen i den klassiska spökfilmen Poltergeist från 1982.
Den gjordes i en ny version förra året. 

Kan ha orsakat en del av hysterin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar