tisdag 25 oktober 2016

Martin Jonsson får livstid för mordet på Lotta Rudholm

UPPDATERAT
Bra dom som kom nu från tingsrätten: livstid för Martin Jonsson, som slog ihjäl Lotta Rudholm. Jag har tidigare varnat för att skaffa pojkvän eller flickvän över facebook. Och att Lotta Rudholm inledde ett förhållande med denne man är svårbegripligt. Och att åklagaren lade ned målet fast hon hade anmält Martin Jonsson. Domen kommer naturligtvis att överklagas till hovrätten.

Som jag tidigare har berättat var Martin Jonsson tungt belastad, men det visste kanske inte Lotta Rudholm. Inled aldrig nya bekantskaper på facebook, som snabbt går över till kärlek. Något sådant finns inte. Både Martin Jonsson och hans bror skyller på sin mamma. Det kan man dock inte göra som vuxen människa. Var och en får stå för sina val.

Här skrev jag tidigare om detta mord.

28.10.2016
Martin Jonsson skadade sig själv i huvudet på Kronobergshäktet där han sitter. Han bröt ihop över livstidsdomen. Han hade tillsyn varje kvart, men lyckades ändå skada sig. 

1 kommentar:

  1. För mig får han gärna ligga i spännbädd dygnet runt resten av livet.
    Nu vill han vända på det hela,så att alla ska tycka synd om honom.Tingsrättens dom kommer med största sannolikhet att stå sig även i hovrätten,om inte försvarssidan inkommer med det sista halmstrået " Taskig pott träning som liten " Men även i domstolarna så sitter det en och annan gråtare/gråterska ala Romson vilket gud förbjude i detta fall.

    SvaraRadera