måndag 31 oktober 2016

Trippelmord på syrisk familj i Danmark

UPPDATERAT
En 27-årig syrisk kvinna och hennes två döttrar 7 och 9 år gamla hittades mördade i en lägenhet i Åbenrå i södra Danmark i går kväll. Mannen och barnens far fanns inte i lägenheten och han är nu efterspanad för mord. De tre hittades i en frys. Familjen kom som flyktingar förra sommaren till Danmark. Det hela betecknas av pressen i Danmark som en familjetragedi. 

Det var en släkting som slog larm, som inte hade kunnat få någon kontakt med kvinnan under de senaste dagarna. Familjen bodde på Reberbanen 2 i Åbenrå på södra Jylland. Det var vid 20-tiden i går kväll som de första poliserna kom till platsen. Familjen hade flyktingstatus i Danmark. Allt detta berättar danska tidningar. Ingen förtiger vad som har hänt med familjen. Eller vad de hade för ursprung.
19:30
Den 33-årige Hamid Farid Mohammed är nu efterlyst i Danmark i samband med morden. Han har inte levt med familjen de senaste månaderna och en psykolog säger nu att det generella vid sådana här mord är att det är en man som är narcissist eller psykopat och som kan bli kränkt och då göra detta. Han kan befinna sig i Tyskland eller Turkiet. Det var kvinnans bror som blev orolig när han inte kunde få någon kontakt med henne. Och när polisen gick in hittades de tre kropparna i frysen. Hamid Farid Mohammed är nu också internationellt efterlyst för morden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar