måndag 3 oktober 2016

Kim Kardashian rånades

Kim Kardashian och Kayne West
 plus den berömda
förlovningsringen. 
Varför har man smycken för 50-60 miljoner kronor i en lyxvåning i Paris? Är det inte att be om att bli rånad? Och mycket riktigt det råkade Kim Kardashian ut för i natt, när fem maskerade män band henne och låste in henne i badrummet medan de tog smyckena. De stal också en ring värd kring 35 miljoner kronor. Hennes förlovningsring. Hon tog genast sitt privata jetplan från staden. Flydde helt enkelt. Stackars lilla rika flicka! Rånarna var enligt uppgift utklädda till poliser. 

Hon blev också av med två mobiltelefoner och där kommer rånarna naturligtvis över ännu mer information om Kim Kardashian och hennes familj. Hon var i Paris för att bevista modeveckan som pågår. Det var på Hotel Pourtalès, som innehåller nio lägenheter, som hon rånades.

Zlatan Ibrahimovic har också bott där under en tid när han spelade fotboll i Frankrike och hans lägenhet kostade mer än 250 000 kronor då. I månaden. Huset är till för multimiljonärer. Lägenheterna ligger i en byggnad som uppfördes 1839 och nu är klassat som historiskt monument. Portvakt ingår och han hittades bunden och med munkavle i ett skåp vid ingången till byggnaden.
9.1.2017
I dag på morgonen så greps 16 personer för inblandning i detta rån. Bra gjort fransk polis! De är naturligtvis yrkeskriminella, men klantade sig och lämnade kvar dna, som kunde spåras till två av dem.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar