lördag 10 juni 2017

Gå inte ut flickor!

UPPDATERAT
Och om ni gör det umgås inte med män, som ni inte känner. Våltäkterna är legio i landet. Det finns massor med ouppklarade sådana och de skyldiga är till exempel en man, som är från Syrien och påstår sig vara 16 år. Han får ett mycket lågt straff och slipper utvisning. Han får ungdomsvård. Polisen hittade filmen på våldtäkten när de tog fast honom för andra brott. Flickan hade inte anmält honom. Hon var i stort sett medvetslös när övergreppet skedde. Detta ägde rum i Kalmar. De träffades på sociala medier. 

I Eksjö i natt våldtogs en flicka. Två 17-åringar greps på platsen. I fredags natt våldtogs en flicka i en gångtunnel i Umeå. Gå inte i tunnlar på natten! Det har skett ett stort antal överfall på kvinnor i Umeå sedan i höstas. Många av dem vid Ålidhem där det senaste övergreppet ägde rum. Ålidhem är en del av miljonprogrammet som byggdes i slutet av 60-talet och början av 70-talet. Där bor omkring 10 000 invånare. Och detta byggdes främst som studentbostäder.

Sverige har flest anmälda våldtäkter i Europa. Av världens OECD-länder är det enbart Australien som har fler anmälda våldtäkter. En del påstår att detta beror av att det är förbjudet i Sverige att våldta sin fru. Och att det inte är lika illa trots allt som i till exempel Egypten där en man kan komma undan med att våldta eller mörda sin fru om hon har varit otrogen. I Saudiarabien dömdes en kvinna till 200 piskrapp sedan hon blivit gängvåldtagen. Detta för att hon synts tillsammans med en okänd man i en bil innan detta hände. 

Ifall ni nu ändå blir våldtagna i Sverige så gör inte som flickan där uppe: hon anmälde inte utan skyllde på sig själv. Det är så det har fungerat i hundratals för att inte säga tusentals år redan. Och ta gärna och köp ett par trosor som är säkra. Ingen kan komma in i jungfrutrosor! Finns de inte? Jo designern Marina Edvardsson uppfann dem redan 2009 sedan ett par av hennes väninnor hade blivit våldtagna. Nedan ser ni hur de är konstruerade. Tyvärr måste flickor skydda sig. För de män vi har i Sverige lär inte sluta våldta. Och så finns det försvarsspray. Förblindar förövaren. Gärna kombinerat med röd färg och högt alarm. Alla flickors bästa vän i handväskan.
13:38
Och ännu ett överfall på en kvinna i 50-årsåldern i natt. Hon kom cyklande i centrala Göteborg och en man överföll henne. Två vittnen följde efter mannen, som kunde gripas vid Drottningtorget. Detta rubriceras av polisen som våldtäktsförsök. Polisen berömmer de båda privatpersonerna, som jagade ikapp mannen. 
14:42
Här ett par våldtäktsmän som ska utvisas på tio år. En får sluten ungdomsvård och en får fängelse i ett år och tio månader. Det hela handlade om ungdomar från ett flyktingboende. De träffades i en lägenhet i Brandbergen. 
11.6.2017
Naturligtvis är det en misstänkt våldtäkt på Summerburst på Gärdet. En man i 30-årsåldern är anhållen för övergrepp på 18-årig kvinna. 
14.6.2017
De båda 17-åringar som greps för våldtäkt i Eksjö är båda utländska medborgare och är nu häktade. De är misstänkta för grov våldtäkt. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar