fredag 2 juni 2017

Nu är sommaren här!

UPPDATERAT
Det blev upplopp på Götaplatsen i Göteborg. Flaskor och möbler kastades mot polisen. Smällare och rakter avfyrades. Ett femtiotal ungdomar deltog och firade på så sätt studenten. Ett klocktorn från 1700-talet brann i Nyköping och totalförstördes. Grov mordbrand utreds. Rånare sköt med kalashnikov mot ett växlingskontor i Akalla. Tre rånare fick med sig pengar och försökte komma undan, men polisen prejade dem och både rånarnas bil och en polisbil välte. Men det fick stopp på dem. Rånarna och en polis skadades. Den glada sommaren är här och inbrotten blir fler när grönskan döljer vad tjuvarna gör. Och i politiken är det kaos sedan SCB i går har konstaterat att sverigedemokraterna är näst största parti. Sverige är sig inte längre likt, men på landet är det fint och lugnt. I bästa fall. 
3.6.2017
Ingenting är heligt och inte ens i pressrummet på Ullevi när Zara Larsson sjunger får prylarna vara ifred. Tjuvar snodde åt sig datorer och kameror för omkring en kvarts miljon kronor. Ingen bevakning i pressrummet, men annars var vakterna noga med att kolla alla. Ingen trodde dock att pressrummet behövde någon särskild bevakning. 
4.6.2017
Ett asylboende i Söderhamn brann ned tidigt på söndagsmorgonen. Boendet är förstört och grov mordbrand misstänks. Alla boende kunde ta sig ut. Mellan 60-70 personer befann sig i boendet. 


Njut av pingsten som är hänryckningens tid.
Lugnt och skönt på landet.
Hoppas vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar