söndag 4 juni 2017

Terrordåd i London igen

UPPDATERAT
Tre knivbeväpnade män sköts till döds av polisen i London i går kväll sedan de hade dödat sex och skadat minst trettio personer. De skrek "Det här är för Allah". De körde en vit skåpbil och mejade först ned kring 20 personer på London Bridge och hoppade sedan ur och började knivhugga människor. De hade 30 centimeter långa jaktknivar, som de använde för att skada människor i pubar och barer. De sköts ihjäl på Borough Market inom åtta minuter från det första samtalet. 

Jag blir rätt trött på dessa religiösa idioter som har invaderat vårt västliga samhälle därför att vi har låtit dem göra detta. De har huvudet uppe i molnen och fötterna nere i helvetet och lever liv som är helt bortkastade utan att begripa detta. Terroristerna såg ut enligt vittnen att komma från "Medelhavstrakterna". Trettio skadade personer har tagits till fem sjukhus i London. En polis knivhöggs också av terroristerna. Han fick allvarliga, men inte livshotande skador.
7:50
Åtminstone 48 skadade har tagits till sjukhus meddelar Sky News.
10:37
Sju döda enligt polisen i London.
13:29
Den förste polisen på plats sköt alla tre terroristerna, men han själv blev så skadad att han nu är på sjukhus i ett allvarligt tillstånd. Det rapporterar Sky News. En terrorists hem har stormats av polisen och fyra män anhölls där. 
14:31
Tolv stycken är arresterade av polisen i London nu. Detta på olika adresser i Barking där en terrorist bodde. Detta enligt Sky News. I Barking bor ungefär 8 000 invånare. Det var en egen stad förr i tiden, men ingår nu i London.
17:41
Tjugoen människor är kritiskt skadade på sjukhus. Femtio skott avlossades av åtta poliser under dådet. En utomstående civil person skadades. 

Här skrev jag tidigare om terrordådet i Manchester. Och här om det förra terrordådet i London den 22 mars i år. 
Här är en av terroristerna.
Med falskt bombbälte.
Faksimil från Daily Mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar