söndag 11 juni 2017

Richard Hammond är inte död

UPPDATERAT
Den där lilla gulliga killen som alltid var med i Top Gear. Han ligger på sjukhus i Schweiz efter att ha kraschat en specialbyggd tvåmiljoners bil, som tog eld och totalförstördes. Själv krossade han knäet och har fått det ihoplappat. Men han lever. Han har dock bett om ursäkt till sin fru och sina döttrar för olyckan. Jag förstår inte alls tjusningen med att köra dyra, snabba bilar. Är alldeles för jordnära och krass för sådant. 

Richard Hammond är 47 år och borde kanske ta det lite lugnare än att ge sig på att köra en elektrisk bil, som slog runt när han körde av vägen. Han lyckades dock ta sig ut ur bilen utan brännskador och var vid medvetande, men en helikopter fick köra honom till sjukhuset. Han gjorde det för en ny show The Grand Tour, som går på andra säsongen. Bilen han körde är byggd i Kroatien och heter Rimac.
12.6.2017
Här berättar Jeremy Clarkson att han verkligen trodde att hans kollega var död. Han blev alldeles kall och knäna blev till gelé. Han hörde om sin vän att han flög av vägen och kraschade och det var någon som sade att "en kropp" hade blivit utdragen ur vraket. Han befann sig något senare på platsen för kraschen och såg att bilen var vit. Det var den färgen som tvåmiljonersbilen hade. Men Richard Hammond var inte i bilen när den började brinna. Han befann sig i läkarnas vård inom minuter och en man rapporterade att han vinkade till dem. Han var vid medvetande. 
Så här såg den elektriska superbilen ut efter olyckan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar