lördag 17 juni 2017

Sex mord i juni i gangsterkriget

Av tolv misstänkta mord inräknade hitintills i juni har sex män dött av skottlossning. Det pågår ett gangsterkrig i Sverige som tar mycket resurser från polisen. Denna månad skulle morden ligga på bara hälften ifall inte de kriminella var ute och sköt. Bedrövligt! Mord med vapen har skett i juni i Helsingborg, Frölunda Göteborg, Norsborg Stockholm, Seved Malmö, Sundbyberg Stockholm och i Västra Frölunda Göteborg. Flera av de döda är kända av polisen. De flesta är 20plus. 

Men polisen har svårt att lösa dessa brott om inte någon träder fram och pratar. Det krävs i praktiken att någon inte längre vill ingå i gangstermaffian och hoppar av annars fortsätter vedergällningen i dessa kretsar och detta tar aldrig slut. Istället har allt naturligtvis trappats upp med tiden och snart kommer även oskyldiga att komma i vägen för dessa skott. Bilar, hus och fönster träffas redan. Inga gränser alls hos dessa medborgare. 

Här kan ni läsa om en gangsterskjutning som inträffade i det lugna Värmdö i vintras. Första någonsin som jag känner till, men det blir säkert fler. Offret träffades av tre skott i båda benen, men överlevde denna gång. Skott i benen är ett sätt att bestraffa eller skrämmas i den kriminella världen. De här potentiella mördarna åkte fast för polisen hade redan spaning på dem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar