tisdag 8 maj 2018

Lås in Gryningspyromanen!

UPPDATERAT
Jag skrev förra gången om Gryningspyromanen när han härjade och nu är det naturligtvis dags igen. Han är full av hat mot samhället och kriminalvården. Lås in honom och kasta bort nyckeln! Varför ska vi ha någon som går lös och fri att tända på när det passar honom? Han släpptes fri för två år sedan och är nu misstämkt för att ha tänt på igen i Köping och Arboga

Han är ett utmärkt exempel på någon som är intelligent, men inte kan använda denna fördel i samhällets tjänst eller för att främja något vare sig hos sig själv eller någon annan. Han avskyr alla människor tydligen och har också tänt eld på släktingars hus. Han har eldat upp minnesmärken landet runt för att straffa polisen. En helt mörklagd människa, som inte ens förstår att han är det. Så tråkigt! Han är nu 54 år och det finns ingen bättring i sikte. Förra gången fick han åtta års fängelse kanske är det bra att ge honom lite mer än så?

Han hade en elak styvfar och brukade tidigt narkotika, men det går inte att skylla allt på barndomen. Meningen är att om man har dåliga föräldrar så kan man istället bli någon som blir en bra far, vare sig det är som en god fadersfigur i samhället eller till konkreta barn. Den här pyromanen har istället kostat samhället ungefär en miljard kronor. Ett totalt misslyckande med en människa från samhällets sida. Han har nu suttit inlåst och häktad sedan januari. 
7.6.2018
Borgström ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning, men anses skyldig till en brandattack mot socialkontoret i Köping och ska kvarstanna i häktet. Han väntas få minst två års fängelse.
Gryningspyromanen alias
Ulf Borgström.
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar