lördag 12 maj 2018

Svenska FN-förbundet klassar Sverige som rasistiskt

UPPDATERAT
Svenska FN-förbundet är en organisation, som låtsas ha med FN att göra, men det är en fristående vänsterorganisation med Aleksander Gabelic som ordförande. Han försökte bli invald i EU år 2014, men lyckades inte. Dock sitter han där sedan april 2018 för en delegat Jens Nilsson (s) dog. Så Alexander Gabelic fick hans plats. Och vem minns att han och hans FN-förbund låg bakom slöjdebaclet år 2013? Då när alla kvinnor skulle ta på sig slöjor för en kvinna hade blivit misshandlad av en svensk förstås. Helt osant, vilket avslöjades och blev ridå när det kom fram att det var hennes muslimske man som hade gjort det. 

Nu påstås det att det riktiga FN har tagit till sig av hans undersökningar om det fruktansvärda tillstånd som Sverige befinner sig i när det gäller rasism och nedbrunna moskéer och annat. Nu skriver Svenska Dagbladet om detta och tydligen har rasdiskrimineringskommittén i FN svalt detta med hull och hår för det är ju en socialistisk regering i Sverige och Aleksander Gabelic är socialdemokrat. Sverige som land sägs också ha godkänt denna rapport om hur vi förföljer muslimer och bränner ned deras asylboenden.

Sverige måste "omedelbart vidta åtgärder för att säkra muslimska minoritetsgrupper mot våld, hatbrott och hets mot folkgrupp", heter det i denna FN-rapport. Man måste "genast vidta åtgärder för att garantera att deras egendom skyddas", samt agera mot diskriminering på arbets- och bostadsmarknaden för att hindra segregering. Man måste också "omedelbart skydda afrosvenskar från hatbrott och rasistisk porträttering" samt utreda och åtala skyldiga tjänstemän och journalister." 

Detta skriver Svenska Dagbladet. Så trist det är om detta verkligen är sant att FN:s rasdiskrimineringskommitté tror att Sverige är ett fullständigt rasistiskt land i stil med Sydafrika förr i tiden. Men som sagt det är Svenska FN-förbundet som ligger bakom detta. I mars gick de ut och pressade på FN. Det är en partsinlaga som nu har gett utdelning. Och de gör det mesta för att framställa Sverige så negativt som möjligt. Åtal mot journalister, som krävs här, vore spiken i kistan för pressfriheten i Sverige. 
16:52
Jag skrev till Gunilla von Hall på Svenska Dagbladet. Hon svarade och höll på sin linje att det verkligen var FN som självständigt hade gjort denna granskning. Jag skrev tillbaka att vi båda visste att FN och Svenska FN-förbundet är olika saker och att vi inte behövde vara överens. Vi hade olika vinklar bara.
16.5.2018
Och här kan ni läsa att Svenska FN-förbundet risar svenska staten genom pengar från staten. Piskan är hård mot alla skattebetalare som har bidragit med pengar till detta piskande! Och meningen med det hela är att svenska staten ska få mer makt över medborgarna och kunna bestämma vad som är rasism. Förbjud allt som luktar rasism och särskilt de populistiska partier som högerradikala. Det vore väl bra! Det börjar likna Sovjet. Alla rapporterar att FN har klassat Sverige som rasistiskt.
Men bakgrunden är att en man Aleksander Gabelic
har drivit detta i åratal.
Faksimil från Google.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar