fredag 30 oktober 2015

Bra gjort polisen!

UPPDATERAT
En neddrogad kvinna lyckades larma polisen, men hennes mobil togs ifrån henne medan hon pratade och då låtsades den kvinnliga polisen istället att hon var en väninna och fick gärningsmännen att möta upp för att träffa henne och en till "väninna". Det hela utspelades sig i  Kroksbäck i Malmö och männen möter de båda "väninnorna" vid busshållplatsen och så går de iväg mot lägenheten. Polis i uniform möter upp och tar hand om männen i trappuppgången till lägenheten. I närheten hittar de den drogade kvinnan, som har lyckats ta sig ut ur lägenheten. Hon är inte talbar och mycket snurrig. Hon förs till sjukhus. Bra gjort av den kvinnliga snabbtänkta polisen!
11:21
Här kan ni läsa om Ikeamördaren och hans straff. Livstids fängelse och utvisning. Jag har koll på mord sedan i augusti och det sker i genomsnitt tre mord per vecka i Sverige. Något har hänt. För detta blir kring 150 mord per år istället för de 70-110 som statistiken säger.
31.10.2015
Den här veckan har det hitintills skett fem mord: kvinna mördad i 60-årsåldern i Piteå, mord Borås en man i 25-årsåldern offer, Borlänge en man i 60-årsåldern mördad, 26-årig man skjuten mördad Hisingen Göteborg, Karlsborg en man i 60-årsåldern mördad.
1.11.2015
Jo det hann bli sex mord i denna vecka: en man 37 år gammal hittades skjuten i Flemingsberg i Stockholm. Som sagt något har hänt. 
2.11.2015
SVT har räknat antalet skottlossningar och döda i de olika länderna. Det visar sig att Sverige verkligen är värst. Både när det gäller mord och skadade. Fem gånger så många skottskadas i de tre största städerna i Sverige jämfört med huvudstäderna tillsammans i Norge, Danmark och Finland. Är detta då polisens fel? Klarar de inte att upprätthålla ordningen i landet? Svaret på detta är nej naturligtvis. Och orsaken till allt detta våld ligger i att vi nu har invandrarbarn, som har vuxit upp här och som bor i no-go-zoner och där det kriminella våldet är stort. Framtiden ser absolut inte ljusare ut eftersom vi nu tar in fler och fler invandrare. Vi är på väg mot en systemkollaps. När polisen inte längre har möjligheter att upprätthålla ordningen har det gått mycket långt eller för långt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar