torsdag 15 oktober 2015

Sverigedemokraterna gör en kampanj mot flyktingar

Sverigedemokraterna tänker satsa miljoner på en kampanj med TV-tid och annonser i tidningar både utomlands och i Sverige för att berätta för eventuella tilltänkta asylsökande att det inte är någon idé att ge sig iväg till Sverige. Välfärden har kollapsat i Sverige och det som väntar nya asylsökande är tältläger och snö. Detta efter att Sverige har hamnat i en djup kris för att inte de andra partierna har velat ändra flyktingpolitiken, menar sverigedemokraterna. 

Det är numera lönlöst att tala om asylregler menade Paula Bieler på en pressträff. För det finns inga fungerande sätt längre att ta emot asylsökande. Partiet vill också verka för en folkomröstning om invandringen, sade Richard Jomshof, för att tvinga de andra partierna att lyssna på den opinion som sverigedemokraterna vet finns hos folket. Detta ska ske genom att upplysa svenskarna om tillståndet i landet. Pengarna till allt detta kommer att tas från partikassan.

Kursändringen i partiet innebär att sd går in i valläge, säger Jimmie Åkesson. Det lyckorike som många tror att de ska komma till finns inte längre i Sverige, säger han. Den danska regeringen har redan gjort en kampanj om detta, men den svenska regeringen verkar inte vilja göra något liknande så då får sverigedemokraterna rycka in, menar han.

1 kommentar: