måndag 19 oktober 2015

Det finns inga heliga män

Ja så har ännu ett bedrägeri mot arbetsförmedlingen och vårt välfärdssystem släpats fram till åtal. I medierna framställs det som om syrisk ortodoxa församlingen i Södertälje hade utsatts för bedrägeri. Nä, det var människor som gjorde detta och det ingår i den härva av bedrägerier som har funnits mot vårt system med välfärd i landet. Halef Halef heter den man som häktades i vintras för detta. Han var syrisk ortodoxa kyrkans ordförande och tillsammans med några till inom arbetsförmedlingen har han ingått i en ohelig allians för att lura till sig pengar. 

Det är inte första gången som detta händer. Men detta var extra utstuderat genom att en del av samhället hade tagits över av skurkar för att lura både arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Flera härvor har utretts i Södertälje. Det har varit hemtjänstbolaget Jome och Elma personlig assistans. Dessa bedrägerier har kostat samhället miljardbelopp bara i rättegångar. Klanen är överordnad vårt samhälle och därför går det att göra dessa brott. Den betyder mer än vårt rättssamhälle.

Här skrev jag om detta i vintras. Elma assistans avgjordes förra året i rätten. Här skrev jag om 
Jome.

PS. För övrigt ligger flyktingströmmen konstant på drygt 9 000 asylsökande i veckan fortfarande i Sverige. Men det är ingen nyhet längre. Så får vi ha det. Här är Migrationsverkets siffror för senaste veckan.  Det lär bli kring 200 000 asylsökande i år om siffrorna håller sig året ut. Mest män. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar