onsdag 21 oktober 2015

Sandelin är ett rövhål

Det håller SVT-programledaren Karin Adelsköld fast vid men hon har tagit tillbaka att Chister Sandelin är rasist. Det är lekstugan bland TV-kändisarna som håller på så här. Jag gäspar när jag läser det och konstaterar att nivån i samhället har sjunkit som en sten de senaste åren. Och att medierna dessutom blir upprörda nu över att det står märkliga saker på Flashback när flyktingförläggningar brinner. Denna sajt som alltid har märkliga kommentarer och lyckas att skriva konstiga ting som inte går att komma åt. Men som berömdes för inte så länge sedan

Ja SVT kände sig tvungna att gå ut och ta avstånd från Karin Adelsköld och nu har hon avsagt sig jobbet på Plus för att hon och SVT inte kunde komma överens om villkoren. Det går ingen nöd på henne för hon har så många projekt på gång. Ingen ko på isen då.

Christer Sandelin trodde inte att det skulle bli så stort rabalder av det han skrev på facebook om att han tyckte Jimmie Åkesson skulle bli statsminister. Enligt honom så är det bara raka rör, vad andra tycker men ingen vågar säga högt. Dessutom tog han bort inlägget efter att DN hade intervjuat honom. Yttrandefriheten har inte så särskilt högt i tak längre i Sverige. Men det vet vi ju sedan länge. Dock är det helt okej att tycka att andra människor är skit. Eller rövhål. Härlig nivå bland vuxna människor! Bra föredöme för de yngre. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar