torsdag 29 oktober 2015

Svårt att skriva

Jag tyckte att det var svårt att skriva något överhuvudtaget. Att läget för landet och i politiken ser så illa ut - också att Jimmie Åkesson tycker att be är det han kan göra. Fast han har makt. Så har jag tyckt nu i två dagar. Tills jag såg bilden nedan och läste vad dessa sex killar som alla är i 20-årsåldern har gjort. Att de räddade livet på en flicka som tjugo killar höll på att döda i en gångtunnel i Södertälje. Att de gav sig in i ett slagsmål och själva blev skadade för att rädda henne. Att de fick skador och måste uppsöka sjukhus själva när polisen till slut kom. Men de räddade den kvinna som aldrig hade kunnat klara sig annars. Så ska världen se ut. Alltid!
Kim Tholander, Robin Isacsson, Johan Vekas, Claes Winterborg, Martin Eriksson och Marcus Karlsson

3 kommentarer:

 1. Det har länge pågått att det oprovocerade våldet i flesta hand utförs av gäng med invandrarbakgrund. I min lilla hemstad har nu två grova gängvåldtäkter (överfall) inträffat på kort tid där förövarna troligen kommer från något afrikanskt land. Personrån i hemmet, ihjälsparkad småbarnspappa på väg hem från firmafest för några år sedan m m. De boende på förläggningar ute i småbyarna (män/killar) åker dagligen till kommunens Systembolag och halsar i sig på bussen hem till förläggningen. De för ett jäkla oväsen var de än befinner sig, badplatser, simhallar, bussar, köpcentrat o s v. De flesta röker och slänger fimpar överallt. De som verkligen sköter sig märks tyvärr inte, utan faller in under samma stämpel som den flock som inte gör det. De som sköter sig och VILL integreras är VÄLKOMNA - inte de andra.

  SvaraRadera
 2. "De boende på förläggningar ute i småbyarna (män/killar) åker dagligen till kommunens Systembolag och halsar i sig på bussen hem till förläggningen."

  Inte muslimer m a o ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är det för skit du skriver Ankis?!
   Jag bor i ett litet samhälle där det bor väldigt många invandrare /flyktingar och trevligare och skötsammare människor får man leta efter!
   Om någon ställer till med bråk här så är det alkohol och drogpåverkade infödda svenskar.
   Undrar om du har bevis för dina påståenden?

   Radera