lördag 10 oktober 2015

Politiskt kaos

Tänka sig att Sverige kastas in i detta kaos. Att det inte går att komma överens om att låta Stefan Löfven regera hur det än ser ut i landet. Men ännu kan han rädda situationen. Så går tongångarna sedan alla borgerliga partier i går hoppade av DÖ. Experterna vet att det går att fixa till det här. Byråkraterna kan rädda allt! Ingen bryr sig om vad folket tycker. De är något som kommer i andra hand. Nej nu ska den store starke mannen som vanligt rädda Sverige.

Så är tongångarna i massmedierna ganska unisont dagen efter att DÖ sprack. Skräcken är nyval nu när sverigedemokraterna ligger kring 20 procent och kan bli största parti om det blir nyval till jul. Det "scenariot" ska absolut undvikas. Resonemangen visar hur illa ute vi är som ett demokratiskt land. Ingen bryr sig om vad folket tycker längre. För folket har blivit tokigt som inte tror på vad de som vet säger. Överheten har inte längre folkets öra. Vad göra? Jo vi måste köra med ännu mer propaganda för att övertyga folket.

Vad handlar detta då om? Tydligen inte om att Sverige står vid katastrofens rand som land för att vi är invaderade av flyktingar och att vi inte längre har platser för dem. Det går helt enkelt inte att bygga hus så fort som behövs. Så det är bestämt att Migrationsverket får ta till tältläger. Det finns inte tält heller så nu måste de köpas. Och att det är minusgrader ute är inte så farligt. Eller? Kyrkor och skolor ska användas. Är också bestämt. Men nej det är ingen fara med detta. Utan det som är kaosartat är om regeringen inte får sitta kvar.

Det är miljöpartiets politik som har tagit över. De anser att alla människor har rätt till landet Sverige, till alla bidrag som finns här, till allt som generationer av svenskar har byggt upp. Det ska nu vara tillgängligt för alla människor på hela jorden. Naturligtvis så tar män jorden runt detta på allvar och beger sig hit. De vill bli rika nu och få del av detta som de eller deras förfäder inte har kunnat förverkliga själva. Sverige ger så gärna bort allt detta.

De viktiga i Sverige är inte att folket får bestämma utan att rädda regeringen. Trixa och dona för att Stefan Löfvens budget ska gälla. Planen är nu att stänga ute vänstern och sverigedemokraterna och komma överens med vilket annat parti som helst. Socialdemokraterna har bara 25 procent av väljarna med sig enligt senaste opinionssiffror och vill till varje pris sitta kvar vid makten. Är detta demokrati? 

Valaffisch för miljöpartiet i Sverige
Vad det står? Invadera Sverige läser jag det som. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar