tisdag 13 augusti 2019

Allahu Akbar i Sydney

UPPDATERAT
Här kan ni se den senaste galningen som skrek Allahu Akbar och mördade en kvinna i Sydney Australien. Trist värld. Han är 21 år och skadade flera. Tre brittiska män höll fast honom tills polisen kom genom att sätta en låda och en stol över honom. Han pratade på arabiska och var uppenbarligen påverkad av något säger vittnen. Ja knäppa trosföreställningar. Minst. Han skrek till polisen att han ville bli skjuten. Ville väl till paradiset kan tänka. Nä det blir nog ett långt fängelsestraff och lite tillnyktring istället. Han hade information om extremistiska ideologier på sig när han greps. 
16.8.2019
Det var bland andra den 64-årige advokaten John Bamford, som tog en stol och tryckte ned galningen på gatan. Den 21-årige mannen skrek att han hade en bomb, men det trodde inte de omkringstående på. Han betraktas nu inte som en terrorist utan bara som galning.

Nedan när han hålls fast av en låda och en stol. Nedan ser ni honom också när han greps av polisen. Bilden är faksimil från Nine News i Australien. Han är tydligen en ensam galning. Finns inte så många sådana i världen, men de är för många ändå.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar