tisdag 27 augusti 2019

En 24-årig mamma försvarade sin bil och sin treåring

Tre män försökte ta 24-åriga Amy-Leigh Hills bil värd kring en halv miljon kronor när hon parkerade på sin uppfart i Birmingham. Men de fick inte bilen för hon försvarade både den och sin treåring, som satt i den. Jag måste berätta detta som motsats till allt elände som inträffar i världen och särskilt i Sverige. 

En av männen hade en kofot och begärde att hon skulle lämna över nycklarna, men hon vägrade. Hon slogs med rånarna och de fick nästan ned henne på marken. Men hon lyckades göra motstånd och försvara sin son Ronny. Hon sade åt dem att hennes son var i bilen, men de reagerade inte. Hon menar att hon handlade instinktivt. Ja, det är vad en mamma ska göra. Naturligtvis. Hon blev upptryckt mot sitt hus, men slog och sparkade de kriminella och skrek åt dem att ge sig iväg.

Hon hade en vän med sig som sade åt henne att lämna över nycklarna, men hon vägrade. De ringde polisen med högtalaren på och grannarna började undra vad som hände. Då tyckte de presumtiva bilrånarna att det var dags att ge sig iväg. Hennes treåring frågar nu hela tiden var elakingarna är någonstans. Biltjuvarna är inte fast, men polisen har släppt en video där man ser vad som händer, för att hitta dem. Här får mamman iväg den kriminelle utan hennes bil,
där hennes treårige son satt.
Bra gjort!
Nedan kan ni se de tre som inte fick med
sig bilen den dagen.
Polisen i Birmingham har släppt bilderna. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar