onsdag 28 augusti 2019

Ännu en kvinna mördad i en skjutning

UPPDATERAT
En kvinna i Råcksta på Multrågatan har mördats i natt i en skjutning i en lägenhet. Nu går vår gamla värld under, den som vi ha levt i sedan andra världskriget. Det här är en ny omgörning av landet. Det är det närmaste krig vi har kommit sedan vi själva krigade för mer än 200 år sedan. Undrar vad regeringen ska göra. Ska den åka och hälsa på hennes efterlämnade släkt? Och beklaga sorgen? Eller twittra upprört?
8:49
Kvinnan sköts med automatvapen genom ett fönster. Två maskerade gärningsmän flydde i en mörk bil av kombimodell. Ingen är gripen.
9.00
Kvinnan som mördades var 18 år och en kriminell man misstänks ha varit den som skulle skjutas. Det var vad han själv uppgav. Men numera går det bra med någon annan. 
11:13
Det var hon som sköts, men hon var inte målet. Det var en grovt kriminell dömd för bland annat rån, grova våldsbrott och narkotikabrott.
12:26
Polisen publicerar här en artikel som handlar om hur hårt de arbetar med att få bort det "grova skjutvapenvåldet". Apropå att kvinnan född 2001 har blivit mördad. Det handlar om narkotika och också om personer med kriminella kopplingar. Ja det är helt enkelt så att vi har maffialiknande gäng som har tagit över, men så beskrivs det naturligtvis inte här. 
15:37
Den 18-åring som sköts hör hemma i Fisksätra så nu ska det vara minnesstund där. Hon heter Ndella Jack.
29.8.2019
Hon hade just gift sig med Lamin Dibba i Gambia. Han anses ha varit målet för skotten. Han kom ut från fängelset i våras. Risk att skjutandet nu fortsätter. Men det här mordet uppmärksammas inte på samma sätt politiskt, som den kvinnliga läkaren i Malmö. Hon var av den sort som regeringen tycker ska finnas. Dessutom har hennes utbildning kostat mycket statliga pengar. En stor förlust för samhället. 
Ken Ring har med henne på sitt instagram
och säger "Vila i frid fina ängel". 

Ken Ring har uttalat sig om läget i Sverige 
som han redan förra året tyckte var 
katastrofalt. Vila i frid!

Och vad ska han säga i morgon när en oskyldig 18-årig kvinna
 har skjutits och mördats i Råcksta?
Vilket politikersnack!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar