lördag 3 augusti 2019

Paul Hollywood, 53, dumpad av flickvännen, 24 år

UPPDATERAT
Paul Hollywood (som inte har tagit namnet utan det är ett anglo-saxiskt släktnamn) blev dumpad av flickvännen när hon blev ombedd att skriva på ett avtal att inte berätta något om deras förhållande för varken släkt eller vänner. Paul Hollywood, domare i Hela England bakar, har nyligen gått igenom en svår skilsmässa med frun Alexandra Hollywood och Summer Monteys-Fullam blev hans flickvän för två år sedan. Hon ville dock inte skriva på ett tystnadsavtal utan nu är det slut mellan dem. 

Jag tycker hon ska skriva en bok om detta och bli rik på den. Rätt äckligt med gamla gubbar som är tillsammans med hälften så gamla kvinnor. Hon kunde ha varit hans dotter. Och jag tog fel på frun och henne när jag tittade på bilder. Gubben Hollywood har uppenbarligen bytt frun mot en yngre kopia. Ytligt så det förslår. Men alla begriper inte vad kärlek är för något. Inte heller vad löftet om att hålla ut "in sickness and in health" betyder eller att följas åt till "death do us part".
5.8.2019
Här fortsätter Daily Mail att skriva skadeglatt om Paul Hollywood och att han måste förmodligen lämna ifrån sig halva sin förmögenhet till exfrun. Den lär uppgå till 100 miljoner kronor. Jag gläder mig alltid åt att fruar står på sig och det här var andra gången Paul Hollywood hade en affär. Det första var 2013, men då förlät frun vad han hade gjort för han ångrade sig. Men affär nummer två fick henne att begära skilsmässa. Paul Hollywood verkar ha ett svårt fall av medelålderskris. Han är 53 år och bara 1,71 cm lång. Det räcker inte långt. Inte ens med miljoner bakom ryggen. Flickvännen Summer tog med sig de åtta hästar han hade gett henne och två hundar, men lämnade tillbaka diamantringen. Uppenbarligen djurvän. 


Paul Hollywood bytte frun till
någon som kunde vara hans dotter.
Äckligt!
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar