lördag 17 augusti 2019

Fick trillingar trodde det var njursten

UPPDATERAT
En familj i Sturgis i South Dakota,  mitt i USA, fick trillingar fast mamman trodde det var njursten och att hon behövde en operation. Hon åkte till sjukhuset och fick veta att hon skulle få barn. Det är Dannette och Austin Giltz, som tidigare hade två barn, men som nu plötsligt fick tre till. Jag har alltid undrat hur man inte kan veta att man är med barn, men de här trillingarna dolde sig uppenbarligen i mammans kropp utan hennes vetskap. De var friska och välskapta fast de kom i vecka 34 och inte vägde så mycket, kring två kilo var.

De föddes inom fyra minuter för en vecka sedan och får komma hem till sin storebror och storasyster. Det lilla samhället Sturgis har ställt upp och gett familjen blöjor och annat, som behövs för så många nya barn. En bra historia att berätta för släkten och framtida generationer. Storebror Ronnie hade önskat sig en lillebror och han önskade sig också två lillasystrar till sin syster, när han såg ett stjärnfall. Han visste att det skulle bli så säger han. Tänk vad önskningar kan ställa till det! Grattis familjen Giltz!
17:42
I Sverige trodde Linda Holmström, 32 år, i Åmål att hon hade mensvärk, men det var något annat. Det var en liten pojke som orsakade att hon hade ont. Hon hade heller ingen aning om att hon var gravid. Också här trodde vården hon pratade med att det kunde vara njursten. Men när hon till slut förstod att det var något helt annat ringde hon efter ambulans. Lille William föddes 15 minuter från BB i ambulansen. När hon tänker tillbaka förstår hon att hon hade alla symptom, men eftersom hon var säker på att hon inte kunde vara gravid så avfärdade hon dem. 

Mamman visste inte att hon bar på
trillingar. Men här ovan kan ni se dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar