måndag 26 augusti 2019

Göran Persson vill inte ha någon jakt på banker

UPPDATERAT
Göran Persson som numera är styrelseordförande i Swedbank framträdde i Agenda i går. Han vill inte ha någon jakt på banker och tror inte att det ska bli dyrare att låna i framtiden. Personligen är jag sur på Swedbank, som inte kan låna mig en krona ens, för att jag ska kunna hjälpa en son till ett förskott på arvet. Så denne son kan köpa en bostad i dessa yttersta av tider, då bostadsbristen är lika stor som vanligt. Det är viktigare att tvätta pengar åt kriminella uppenbarligen än att låna mig några pengar. Swedbank misstänks ha tvättat kring 40 miljarder i Baltikum åt kriminella. Men det går bra att åldersdiskriminera ärliga och hederliga svenska pensionärer. Jag skrev ett brev till styrelseordförande Göran Persson i förra veckan. 
30.8.2019
I dag fick jag svar på brevet till Göran Persson på Swedbank. Visserligen har jag en fullgod säkerhet, men det går inte att låna amorteringsfritt. Moment 22 således. Fast jag har massor med pengar så är de bundna. Men om jag däremot skaffar en medlåntagare så går det bra. Någon rik där ute som vill ställa upp? Nä jag skojar bara. Jag bor bra där jag bor och vi får väl ordna det här på något annat sätt. Jag tänker inte skaffa någon karl att bo ihop med bara för detta. Nä tack Swedbank så mycket och Göran Persson, som naturligtvis inte kan svara själv. 31.8.2019
Och i dag införs nya skatter på banker, på bland annat Swedbank. För de har så stora vinster. Ja det blir kunderna som får betala genom höjda avgifter, tror ekonomer. Visst det är alltid kunderna som får betala i slutänden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar