söndag 26 juni 2016

90-åring bestulen på pengar

UPPDATERAT
En 90-årig kvinna som just hade tagit ut pengar ur bankomaten blev bestulen på sin dramatenväska. Jag visste inte vad det var, men tydligen är det en shoppingbag på hjul. Inte något som har med Dramaten att göra utan mer med att dra maten. De kan se ut som nedan. Polisen skriver dramatenväska, men beskriver den inte närmare.  

Den gamla damen blev mycket chockad, men är inte skadad. Två tjuvar lämnade platsen på moped i riktning mot Ekhagen, Österängen, Jönköping. De båda tjuvarna hade uppenbarligen sett att 90-åringen tog ut pengar ur bankomaten. Dramatenväskan kan eventuellt påträffas och är då intressant för polisen samt naturligtvis andra iakttagelser. Ta fast tjuvarna!

Här är vad polisen skriver om saken.

16:14
Kvinnan var så gammal som 94 år skriver Jönköpings-Posten och i dramatenväskan hade hon omkring tusen kronor. Det var två mörkhåriga killar som kom på en ljusblå moped. Ingen av dem bar hjälm och den ene hade en ljusgrå tröja med luva och svart text på ryggen. Han hade också en svart keps. Detta betecknas som grov stöld. Ta fast tjuvarna!


Exempel på dramatenväskor. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar