söndag 5 juni 2016

Misstänkt mord Kolvik, Hemmesta, Värmdö

UPPDATERAT
En man i 60-årsåldern påträffades död i Kolvik Hemmesta tvärsöver viken från där jag själv bor. Det var ett par byggjobbare som hittade honom i förmiddags. De skulle jobba på platsen. De larmade ambulans, som i sin tur kallade på polisen. Mannen hittades i en villa, där han bodde. Det var blod på platsen. Misstänkt mord eller dråp.
7.6.2016
Här sägs det misstänkta mordet ha inträffat. På fotot ligger inte namnet Kolvik där det ska ligga. Google kan också ha fel. Kartan från Värmdö kommun är dock rättHär är vad polisen skriver om fallet. 
10.6.2016
Den döde mannen som påträffades i Kolvik blev inte mördad. Det säger polisen nu. Så skönt! Det räcker med allt annat märkligt som händer numera. Detta var dock ett tragiskt vanligt dödsfall. 

I vackra Kolvik händer det aldrig något ont.
Men kanske har det gjort så nu. 

2 kommentarer:

  1. Ni måste mena Torsby Värmdö
    Bilden visar i alla fall Torsby, till största del.
    Spelar egentligen ingen roll, ingen kan skydda oss från våld och död längre.

    SvaraRadera
  2. Bilden går från Torsby holme, som ses högst upp i bild till höger där ligger grafikernas gamla semesterhus, som också har varit svinstia. Dock inte längre. Och längst till vänster ligger exploateringen Kolviksterrassen. Och det ses på bilden. Däremellan ligger Kolvik och eftersom de har fått kommunalt vatten och avlopp precis som Torsby (en del av det iaf) så pågår en enorm exploatering. Ser för j-vligt ut om ni frågar mig.

    SvaraRadera