tisdag 14 juni 2016

Larossi Abballa ny terrorist i Frankrike

En väldigt feg terroristattack utfördes av Larossi Abballa i Frankrike när han dödade en polisman och hans sambo och inte visste sedan vad han skulle göra med 3-åringen i huset. Då stormade polisen och sköt ihjäl terroristen, som tidigare avtjänade hela fem månader i fängelse  2013 fast han dömdes till tre år för samröre med kriminella vid en förberedelse till terrorattack. IS har erkänt honom som deras attentatsman. De räknar in sina trogna över hela världen just nu under ramadan. Treåringen var chockad men vid liv efter stormningen. Stackars barn! 

Larossi Abballa hade lagt upp hela dådet på sitt facebookkonto, men det är barmhärtigt nog nu nedstängt sedan tidigt i morse. Terroristen sägs ha varit granne till polisen, som dödades. Ingen hade tydligen någon koll ändå på honom. Han lär ha skrikit Allahu Akbar vid attacken. Jag minns flickan som framträdde på SVT:s "Vem vet mest junior", som tvingades att säga Gud är stor fast på arabiska Hon frågade försynt: ska jag säga det på arabiska? Och sedan viskade hon nästan fram Allahu Akbar. SVT tyckte väl att de stod på muslimernas sida när de fick en flicka att säga detta i ett tävlingsprogram för unga i vår nationella svenska television. Men flickan visste att det var terrorister som brukade skrika så. En märklig fråga att ha i ett sådant program. Det sändes förra veckan.

Den nu dödade terroristen Larossi Abballa var 25 år och infödd fransman. Han radikaliserades på internet enligt honom själv. Han hade ett behov av att känna igen sig i världen i en trygg miljö och han arbetade inte. Då började människor prata med honom om religion, sade han 2013 när han blev dömd för förberedelse till terrorattack. Han befann sig uppenbarligen fortfarande i den extrema religiösa världen där döden alltid väntar. Men inte något paradis, vilket dessa galningar blir itutade.

Läs gärna det här igen: om svenskan som tillbringade 16 år med militanta islamister. Anna Sundberg blev omvänd på två veckor till islamismen. 
Larossi Abballa är den senaste terroristen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar