fredag 17 juni 2016

Stackars adoptivföräldrar!

UPPDATERAT
De adopterade för drygt 30 år sedan en liten pojke från Calcutta i Indien och har nu blivit indragna i en polishärva där den nu vuxne pojken har utnyttjat småpojkar i våldtäkter på internet. Polisen har också hittat barnporr i föräldrahemmet, men föräldrarna nekar till att ha vetat om detta eller att ha något med detta att göra. 

Denne adoptivpojke, som fick en bra uppfostran i Sverige och är operasångare och heter Tobias Rudåker har beställt våldtäkter i Afrika på minderåriga pojkar - han är själv homosexuell - och han har klagat när de var för gamla enligt hans smak. Han ville ha pojkar som var 9-12 år, inte äldre, som han kunde titta på när de våldtogs.

Tobias Rudåker menar att han råkat att ladda ned dessa bilder som finns i hans dator eller att han blivit hackad. Dock har han också spritt denna barnporr. Just i går befann sig Tobias Rudåker vid John F Kennedy School i London där det går barn som har handikapp av olika slag. Detta enligt hans facebook-sida. Han är således på fri fot tills rättegången mot honom ska inledas i höst. 

Här kan ni som är intresserade ladda ned förundersökningen. 

15.11.2016
Här kom domen mot Tobias Rudåker. Han får ett år och sex månader i fängelse för grovt barnpornografibrott. Han har hela tiden nekat och menat att han fått sin dator kapad. Men rätten utesluter att detta material har kunnat hamna i hans dator på annat sätt än att han själv har laddat ned det.

Straffpåföljden för detta brukar vara sex månaders fängelse, men eftersom han har spridit materialet och barnen varit mycket unga och dessutom utsatts för våld eller tvingats så anser rätten att detta straff är tillämpligt. Den åtalade har också haft ett mycket stort antal bilder och filmer av övergrepp på barn. Datorerna och medierna för lagring samt mobiltelefon ska förstöras. 

1 kommentar: