torsdag 23 juni 2016

Upplopp i Bagarmossen efter ihjälskjutning

UPPDATERAT
Polisen sköt i går kväll i hjäl en man i Bagarmossen, förort i Stockholm. Han hoppade ur sin bil och började skjuta mot polispatrullen och blev då ihjälskjuten av polisen. Mannen, som var i 30-årsåldern är tidigare dömd för narkotikabrott, olaga hot och hot mot tjänsteman. Senare på natten blev det stökigt i centrum av Bagarmossen. Flera bränder anlades och polis sattes in för att räddningstjänsten skulle komma åt bränderna.

Här är vad polisen skriver om skottlossningen.  

27.7.2016
Polisen rättar nu detta och säger att mannen inte sköt mot dem innan de sköt honom. 

Här är vad polisen nu skriver om detta. 
27.12.2016
Polisen friades från skjutningen. Här kan ni se själva händelsen. Mannen kör fram mot polisbilen, går ur bilen och riktar något som ser ut som ett vapen mot poliserna. Det här sättet att uppföra sig brukar betecknas som "suicide by cop" i andra länder.

1 kommentar:

 1. Bullshit o mörkläggning av polisen läs här vad vittnen sagt stämmer det då vad polisen säger ? NEJ ! – Vi kom precis dit när vi såg hur en polisbil stoppade en annan bil där en person hoppar ut. Det ser ut som att han småjoggade mot polisen, säger vittnet.
  – Sen höjer polisen armarna och siktar på honom.
  Vittnena berättar att de hörde ett flertal skott.
  – Sen såg vi hur den skjutne faller ner mot marken och blir liggande.
  ”Skotthål i den misstänktes bil”
  De berättar att de undrade vad som som hände eftersom de hörde och såg att polishelikoptern cirkulerade över Bagarmossen.
  – Men man trodde ju aldrig att man skulle hamna så nära en skottlossning.
  Ett vittne beskriver hur skotten ekade i området.
  – När vi kom fram dit såg det ut som att en polisbil hade kört in i en annan bil som det var skotthål i, säger ett vittne.
  HUR GICK DET TILL SKULLE DOM KÖRT IN I HANS BIL EFTER DOM SKJUTIT IHJÄL HAN EL ? No way ...

  SvaraRadera