måndag 20 juni 2016

Polisen förtegen om grovt brott

UPPDATERAT
Tystnad råder i Gällivare Malmberget om vad som har hänt, men polisen har spärrat av ett flerfamiljshus och lagt presenning över och bredvid en bil för att dölja och täcka över blodspår. Polisens tekniker anlände sent på natten till platsen. Tre personer är gripna uppgav åklagare för TV4 på morgonen och det handlar således om ett grovt brott. 

Vi lär väl få veta vad det handlar om, men polisen kan ha anledning att vara förtegen för att inte försvåra en brottsutredning och de kan naturligtvis inte säga något innan de själva vet vad det handlar om, men vi lär få veta mer under dagen.
7:04
En man i 30-årsåldern lär ha blivit knivskuren enligt vittnen, hur allvarligt är inte klarlagt.
9:24
Tre personer är anhållna för misstänkt mord. Detta är det sjätte misstänka mordet i juni. Lite ändå. Det brukar vara kring tre mord i veckan. Nu ligger det en aning under tre mord, men tyvärr så brukar det ändå jämna ut sig när månaden är slut.
10:20
En 20-årig kvinna är misstänkt för mordet på en 35-årig man. Var det därför det var så hemligt? Två män är misstänkta för medhjälp till detta mord. Kvinnan är misstänkt på sannolika skäl, den högre misstankegraden.
12:11
Jo genast kommer det in ett nytt fall, det sjunde denna månad: ett fem månaders gammalt flickebarn är taget av daga på ett asylboende i Värmland. Så tråkigt! Ännu ingen misstänkt. För övrigt tycker jag det är bra att mordet i Hamburgsund i januari ger 18 år i fängelse plus utvisning. Religiöst klotter plus 60 knivhugg är lite "overkill". Dock är mördaren inte terrorist.

Här är vad polisen skriver om Malmberget. 

1 kommentar:

  1. Det är väl "bra" om brotten samt en hel del andra saker
    utlokaliseras en smula så att även landsorten får ta del
    av det moderna stadslivet ...

    SvaraRadera