onsdag 2 februari 2022

Alla restriktioner bort den 9 februari!

 UPPDATERAT

Äntligen! Nu ska alla restriktioner tas bort den 9 februari för nu är det slut på det värsta och vi kan återgå till ett någorlunda vanligt samhälle igen. Men det här har skadat alla svårt. Pressen har varit stor på människor. Jag märker det genom att många verkar vara galna plötsligt och uppför sig som om de har fått spatt. Eller också beror det på att det kinesiska året Tigern har börjat för då kan det hända plötsliga förändringar i både karriär, relationer och hemliv. 

Tigerns år handlar om stora förändringar på gott och ont. Men det blir ett år då vi hittar tillbaka till vår entusiasm, tar risker och ger oss ut på äventyr. För vissa blir det ett givande år och för andra ett krävande sådant. Det gäller att hålla våra egon under kontroll, samtidigt som vi följer våra vildaste drömmar. Kineserna befinner sig också ett par tusen år före oss i tiden. 

Jo jag har märkt att många egon löper amok redan nu, men det kanske lugnar ned sig. Tro på detta om ni vill eller ej. Men omkring en miljard kineser gör det. Måste betyda något. Plus att det kommer medföra mer vrede och stora sociala spänningar, säger en del. Dessutom politisk oro och revolution! Lika kul som vanligt således. Håll i era egon, men satsa vilt. En svår balans!

3.2.2022

Ja nu är det bekräftat av allas vår statsminister Magdalena Andersson att restriktionerna tas bort den 9 februari. För vaccinerade förstås, men ovaccinerad ska fortfarande håll koll på sig och inte umgås med stora folksamlingar! Det gäller bland annat mig själv, som inte är vaccinerad efter att sjukvården nekade mig vaccin, för det var inte min tur då. Jag blev inte glad. Det var första gången, som sjukvården här hade nekat mig något. Så jag tänkte att jag klarar mig själv. Och det har jag gjort. Har inte ens varit förkyld sedan januari 2020, då jag blev sjuk i vad jag uppfattade som influensa, men det var säkert covid. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar