onsdag 30 september 2020

Sverige ljuger inte

 UPPDATERAT

Att Sverige inte ljuger står klar när vår statsminister Stefan Löfven uttalar sig. Det är en smula övermaga att säga att Sverige inte ljuger om Estonia, för det är det han menar. Ibland kan människor ljuga fast de inte vet om det genom att inte ta reda på mer fakta. Att vilja begrava hela skeppet var ett led i detta. Som tur var avbröts övertäckningen av fartyget annars hade vi eller filmarna aldrig sett det där hålet i sidan. Det som nu har upptäckts vara fyra meter långt (som mitt hus faktiskt på höjden) och drygt en meter brett. 


Att Stefan Löfven nu måste ta i beror väl av de starka reaktionerna. Särskilt från Estland som har omvärderat Sverige. Detta lilla land, som inte har fler invånare än Stockholm knappt, blir nu som musen som röt mot det mycket större lejonet. Men naturligvis måste detta utredas om igen och tonvikten ska inte ligga på politikerna den här gången. Det går inte nu på 2020-talet när de har förlorat den pondus och det förtroende folket hade fortfarande då i början på 90-talet för de styrande. 

Detta förlorade jag under 90-talet när de tog mer och mer pengar från folket och särskilt oss 40-talister, för vi skulle inte ha så mycket i pension. Det har nu fått till konsekvens att pensionerna måste höjas genom budgeten istället för genom pensionssystemet. Riksdagen tog 258 miljarder från systemet för att staten då skulle ta över garantipensionerna och efterlevandepensioner. 

Sedan dess har fusket med dessa ersättningar mångdubblats, för att de som har invandrat får garantipensioner även om de bara har bott här i ett år innan de går i pension. Plus att de kan påstå att barnens far eller mor har dött i hemlandet och då utbetalas efterlevandepension. Det senaste exemplet rörde en familj som tog emot en halv miljon kronor, fast fadern levde och bodde med familjen i Sverige under annat namn. 

Mycket ljugande har gått ut på att det är så synd om alla som inte är födda i Sverige och som inte är lika vita som vi. Att det har tagit hundra år för oss som har fötts här att skapa ett välfärdssystem, som skulle vara till för oss, är det ingen som har tyckt varit särskilt intressant att nämna. Nej vi skulle ta emot hela världen. Stefan Löfven såg inte detta komma med invandring på kring 100 000 per år. Lika lite som det fanns tankeverksamhet tillräckligt hos statsministern för att tro att en pandemi kunde drabba Sverige. 

12.10.2020

Och här konstaterar en professor i marin konstruktionsteknik att det var det nyupptäckta hålet som var orsaken till att Estonia sjönk. Bogvisiret lossnade sedan som en följd av detta. Inte heller uppkom skadan när fartyget slog i botten säger denne professor. Nej det är något annat som har träffat Estonia, men vad det var kan inte professorn uttala sig om. Men Stefan Löfven vet säkert. För hålet finns egentligen inte alls. Eller hur statsministern?

13.10.2020

Här berättar Yasmina Olby, som var 18 år och ombord på Estonia, att hon har sagt från början att det var ett högt metalliskt ljud som inledde Estonias undergång. Hon har hört det ljudet senare också i filmer som Titanic och när andra båtar har gått under. Hon blir tvungen att stänga av ljudet då för det är så otäckt fortfarande. Hon var ombord med klasskamrater och förlorade 13 av dem. Hon är upprörd över att hon har blivit beljugen under halva sitt liv. De som har haft ansvar som Ingvar Carlsson och Mona Sahlin aktar sig noga för att uttala sig nu. 

14.10.2020

Lars Ångström, som jag litar på, konstaterar här att det inte finns någon klippa eller något berg, som har kunnat orsaka det stora hålet i sidan på Estonia. Han vill att det ska tillsättas en oberoende utredning i FN:s regi och att länderna som är inblandade enbart ska ha observatörstatus. Ett bra krav!måndag 28 september 2020

Estonia, Estonia

 UPPDATERAT

Nu är det 26 år sedan Estonia sjönk i den svarta natten på Östersjön. Jag minns det för det fanns barn här som hade sina föräldrar ombord. Det var en katastrofal olycka och nu har ett dokumentärteam trotsat förbudet att filma och upptäckt ett fyra meter högt och mer än en meter brett hål i sidan på fartyget. Det var 852 människor som fick sätta livet till den gången. 


Regeringarna i Sverige, Finland och Estland har förlitat sig på slutrapporten om fartyget, som kom 1997, men nu ska de ta en titt på dessa nya fakta. Det kan ha varit en ubåt som rände in i fartyget för det krävs en mycket stor kraft för att göra ett hål rakt igenom sidan på fartyget. Hålet ligger både över och under vattenlinjen. En annan teori är att det var en stor sten som gjorde hålet, men fartyget ligger på mjuk lerbotten. 

Det här uppenbarar som vanligt att politikerna inte gärna gör någon sak av detta. Tanken var att gjuta in hela Estonia i betong, men som tur var så gjordes det aldrig. Det hade gått att ta upp fartyget, men det skulle vara att störa gravfriden hos de omkomna tyckte man. Det ligger på kring endast 70-80 meters djup och skeppet är 157 meter långt. Om någon vänder det mot ytan syns det således medan det står på botten. Anhöriga har hela tiden krävt att fartyget ska bärgas. 

Rubriken är det anrop som jag fortfarande kan höra i mitt huvud (har ljudminne) Estonia, Estonia. Ingen svarade på anropet. Estonia sjönk inom en timme. 

12:07

Estland vill undersöka fartyget genom dykningar. Vi får väl se vad Sverige och Finland säger, men det har redan varit ett möte mellan Löfven och Estlands ansvarige premiärminister. 

17:50

En ny oberoende utredning krävs nu av SEA, som är Stiftelsen Estoniaoffren och Anhöriga. Många fler kräver också detta, men denna stiftelse torde ha särskild tyngd. Naturligtvis borde det behövas en ordentlig sjöförklaring, som klargör varför Estonia sjönk. En sådan har aldrig gjorts utan utredningen var politisk och skulle hålla Estland om ryggen. Sverige var som vanligt en stormakt som skulle klappa den lilla nationen på huvudet. 

26.10.2020

Försökte se första avsnittet dokumentären om Estonia som visas på femman, men klarade det inte. Har nog sett för många katastrofer i verkliga livet för att kunna ta in en till. Jag bytte till något mer verklighetsfrämmande istället. 


       Så här ser hålet ut i Estonia, på sidan både över och under vattenlinjen. 

        

söndag 27 september 2020

Ska vi byta regering?

 Det var ett himla tjat om att byta regering tycker jag. De har väl skött sig utmärkt eller hur? Men nu spekuleras det frisk om att regeringen kommer att avgå för miljöpartiet är inte med på vagnen alls. Men de brukar rätta in sig i ledet tillräckligt för att de ska få behålla regeringsmakten ett par år till. 


De vinner ju mer på det än att stå utanför. Tror de åtminstone. Politik är inte längre att vilja som Olof Palme sade, utan att till varje pris kunna sitta med på regeringssammanträdena och har kvar makten. Demokrati? Nä det behöver vi egentligen inte. Jag slog upp den omtalade klanfamiljen Ali Khan på Lexbase. Där finns 41 medlemmar som har blivit åtalade för något utanför lagens gränser, men klanfamiljer finns inte. Eller de ska inte omtalas av polisen, för polisen får inte ha register över familjer som är brottsliga. Polisen har blivit anmälda för detta nu. De fick inte ha romregister och nu ska de inte heller få ha klanregister. 


Någon gång kommer vi att byta regering, men ju längre det dröjer desto argare blir befolkningen. För ingenting ser ut att gå åt rätt håll. Inte ens nu när regeringen öser pengar över alla, 105 miljarder i uppföljningsbudget är rekord. Det brukar röra sig om sisådär 6 miljarder. Men ingen räknade ju med någon världspandemi - och om någon gjorde det så skulle det inte drabba vårt kära Sverige. Landet med ett eget system, som alltid är undantaget från krig och elände. 


Stefan Löfven lär ha sagt redan 2016 att han inte tänkte avgå efter valet 2018. En tidig Trump där således för han verkar inte heller vara inne på den linjen. Löfven avgick inte utan tråcklade och lappade ända in på 2019 för att få ihop januariavtalet till sist. Personligen har jag numera tappat allt förtroende för både massmedierna och politikerna. De befinner sig i det sista döende stadiet av en utdömt sätt att betrakta verkligheten. 
fredag 25 september 2020

Tommie Lindhs mördare åtalad

UPPDATERAT

I dag åtalades en sudanesisk man vid namn Abubaker Mohamad Awed för mordet på Tommie Lind i våras. Han är också åtalad för mordförsök, grov våldtäkt, våldtäkt och grovt olaga hot. Han är svensk medborgare sedan 2011 och kan inte utvisas. Han är 23 år och en mycket grov brottsling. Det bästa vore om han får sitta på livstid i fängelse. 

Jag funderade ett tag på att flytta tillbaka till Björkhagen där jag växte upp, men tappade lusten när en ung man där blev utsatt för ett långdraget rån, som avslutades med att de båda med annan hudfärg än vit urinerade på honom. De tre syntes gå av från tunnelbanan och gå nedför de trappor där jag själv hade gått sedan 1958 när tunnelbanan öppnades. Då var tunnelbanan en symbol för utveckling. Sverige är absolut inte som det har varit tidigare. 

19.10.2020

Tommie Linds mördare dömdes i dag till livstid.

                                        Tommie Lindh blev bara 19 år. Vila i frid!Tystnaden om de apatiska barnen är bruten

 Apatiska barn var en särskild diagnos som godtogs av myndigheter i Sverige. Läkare och polis vittnar nu om att de inte kunde säga något om bluffen, för de var rädda för trycket från kollegor och chefer, från samhället och att bli kallade rasister, när barn utnyttjades av sina föräldrar för att de skulle få stanna i Sverige. 

Det har länge varit något fel på inställningen i Sverige gentemot invandrare. De har varit en finare folksort än vad vi är och är det fortfarande eftersom vanliga svenskar kan bli dömda till böter för att ha kallat dessa något nedsättande, men motsatsen gäller inte. De apatiska barnen, som kunde vara i stort sett medvetslösa ända tills föräldrarna fick uppehållstillstånd har nu avslöjats att vara drogade av föräldrar eller i händerna på sina pappor. Det är en skandal naturligtvis och visar hur mycket det kollektiva medvetandet styr oss i landet. 

Ola Sandstig har nu skrivit en bok om de apatiska barnen och där vågar till sist både läkare och poliser ta bladet från munnen och uttala sig med sina namn.  Aningslösa politiker och journalister plus högt uppsatta läkare skapade en bild av dessa barn. Det var så fruktansvärt synd om dem så de måste få stanna i Sverige. 

Andreas Palmaer har recenserat boken i Arbetet och hans inställning är vänsterpolitiskt. Han hoppas att Ola Sandstig har fel, men känner sig kallsvettig när han har läst boken och måste lite försiktigt säga att det kanske stämmer ändå vad som sägs i boken. 

Där står Sverige i dag. När det gäller politik och inställning från människor, inte bara gällande de apatiska barnen, utan överhuvudtaget när det gäller invandrare. Är det absolut synd om alla som kommer utifrån och är vi kollektivt ett folk av rasister? Eller får vi uppfatta alla människor efter deras förmågor och förtjänster även om de är av en vit hudfärg?

Inte ens på Sveriges Radio kommer de med annan hudfärg än vit undan från rasismen. Där pågår ett uppror bland 39 medarbetare, som säger att de är utsatta för rasism. Det finns inget mångfaldsperspektiv bland de vita anställda medarbetarna och de utsätter de av annan hudfärg för osynlighet

Kampen mellan vita och de av annan hudfärg lär gå vidare. För bara några år sedan påstods det att det finns inga raser utan alla är människor av samma ursprung. Men nu ska alla istället vara rasifierade och olika. Uppdelade efter sitt utseende. 

Här beskrivs syndromet och är absolut äkta enligt en läkare. Detta var för fem år sedan. 


torsdag 24 september 2020

Zlatan har corona

UPPDATERAT

 Zlatan som är 38 år bör klara sjukdomen Covid-19. Något annat vore katastrofalt. Han har testat positivt för sjukdomen och måste nu hålla sig hemma. Han kommer att missa Milans match i Europa League kvalet i kväll. 


Undrar hur han blev smittad? Och hur länge behöver han vara i karantän? Eftersom han rör sig över delar av Italien så finns naturligtvis smittan där i hans närhet. Han har själv skänkt en miljon kronor tidigare för att bekämpa coronan i norra Italien. Han satt i karantän i Stockholm i våras, men nu blir det i Milano. För två dagar sedan gjorde han två mål för laget Milan. En lagkamrat till honom har också konstaterats smittad så coronan finns i laget på nära håll. Men Zlatan själv säger att han inte har några som helst symptom. 


25.9.2020

Troligen är Zlatan inte tillbaka om en vecka som laget säger, men förmodligen den 17 oktober då det är ligamatch mot Inter. 


onsdag 23 september 2020

Migrantkaoset i EU ska försvinna

 Det vore en lisa ifall det verkligen blir så att migranterna, som försöker ta sig in i EU stoppas och skickas tillbaka inom tre månader. Så ser ett förslag ut. Andra förslag är att länderna inte kan vägra att ingå i systemet, men att varje land kan hjälpa till på olika sätt. Dessutom ska de inom fem dagar utsättas för en säkerhetskontroll och en hälsokontroll när de kommer till EU. Så kanske vi slipper dessa som inte går att utvisa i Sverige, men som förblir säkerhetsrisker. 


Det ska dessutom finnas en snabbfil för länder, som sällan har asylskäl in i EU. Så att det inte alltid tar två år innan fallet är avgjort. Alla länder även Ungern, Tjeckien och Polen, som har vägrat ta emot invandrare, ska således hjälpa till på något sätt med de asylsökande. Vi lär få se om det fungerar. Dessutom behövs en ny migrationspolitik i Sverige. Den måste komma till före nästa sommar, annars gäller den gamla vanliga som har släppt in en miljon nyanlända i Sverige sedan år 2 000. Så kan vi inte ha det i fortsättningen. 
tisdag 22 september 2020

Kokain och heroin

 Uppenbarligen flödar knarket in i Sverige. Hundratals kilo med kokain har beslagtagits i Skåne under sommaren och nu i höst. Och mer än ett kilo heroin hittades tidigare i år av skolbarn på lågstadiet i Landamäreskolan i Göteborg. Där har nu en 37-årig man från Senegal dömts till fem års fängelse och utvisning på tio år. 


Finns det verkligen avsättning för allt detta knark? Uppenbarligen eftersom det förs in i Sverige. Efter år 2000 har användningen av narkotika ökat i Sverige. För mig är det otroligt med denna utveckling. Varför använder ungdomar narkotika? Det är uppenbarligen skadligt, men jag vet att det går att hålla igång och sova mindre med hjälp av uppåttjack. Sedan behövs det nedåttjack för att kunna sova. Allt är skadligt. 


Tolv unga män dömdes i somras för narkotikabrott i Helsingborg. Domen om Darknet som användes för att förmedla narkotika är överklagad. Där frikändes 28-åringen som stod för sajten, men både åklagare och advokat har överklagat. Naturligtvis ska någon inte kunna kryptera sajter som handlar om narkotika. Där fanns också bitcoin inblandat. En valuta som används i brottsliga sammanhang. 


Kriminalvårdens generaldirektör Martin Holmgren skriver i dag på DN Debatt och kriminalvårdens kris. Fängelserna är överfulla och häktena har nästan 100 procents beläggning. Och hela kriminalvården går in i stabsläge nu. Det har aldrig varit så fullt i häktena och fängelserna som det är nu i Sverige. Barn så unga som åtta år rekryteras nu till gäng och hotas för att stanna kvar i dem. 


Detta beror naturligtvis på att vi inte längre är ett så homogent folk, som vi har varit tidigare. Även Olof Palme insåg att ifall vi skulle ta emot människor ifrån Asien och Vietnam skulle detta vara för stort kulturellt hopp för befolkningen i Sverige. Detta var aktuellt på 70-talet, men Olof Palme var för reglerad invandring för annars skulle stora problem uppstå. Nu 40-50 år senare är vi där genom att vi har 20 procent eller fler invandrare i Sverige. Ingen vet säkert för vi har inte längre koll på vilka som bor i Sverige. 


Bilden är från SVT. 

söndag 20 september 2020

Ett sekel av tystnad

 För ett sekel sedan så drabbade spanska sjukan Sverige. Och nu var det dags igen för en ny  sjukdom, som inte orsakades av krig och som inte drabbar barn och unga, som spanska sjukan gjorde. Då dog ungefär 37 500 i Sverige. Och den kom i tre vågor under två år 1918-1920. Hur blir det nu då med coronaviruset? I går handlade jag och alla vithåriga människor stod långt ifrån mig, särskilt på apoteket, för jag hostade. Det var inget farligt, men det kunde ju inte de veta. Bara lite rethosta för det var fuktigt på morgonen, tål inte fukt och kyla så bra. 


Jag skrev en bok Ett sekel av tystnad, som kom ut 2006, för att uppmärksamma riksdagen bland annat på vad som hände i Sverige och vad som hade hänt, men ingen brydde sig. Det är en äkta dagbok med datum och klockslag, skriven mellan 2003-2005, och visar vad som utspelade sig då i Sverige. Ett historiskt dokument har det blivit numera. Thomas Eneroth (s) trodde att jag hade sjukpension för min sjukpenning då var så låg. Han visste inte vad riksdagen hade beslutat. Denna låga sjukpenning var sedan grunden för min fatttigpension, som jag fick år 2006 av den socialdemokratiska regeringen (innan valet den hösten) för de ville ha bättre siffror över sjukskrivningen i Sverige.


Fortfarande har jag svårt att begripa hur detta kunde ske, att jag fick fattigpension, men det fick jag. Den har höjts en aning och så jag har fått bostadsbidrag, för nu har alla barnen flyttat hemifrån och min gubbe dog 2014 i cancer. Jag är ensamstående 40-talist. Finansminister Magdalena Andersson har förföljt mig och andra som föddes på 40-talet ända in i denna dag. Men när coronan drabbade Sverige så släppte alla ekonomiska tyglar för nu ska alla belönas. Inte bara ungdomar, som är arbetslösa eller har förlorat sina inkomster på grund av coronan utan nu senast sade finansministern att vi, som har byggt landet också ska belönas. Vi får se hur det blir med den saken. 


Här nedan kan ni läsa mitt förord till Ett sekel av tystnad. Politikerna har fixat, så att jag får låg pension tills jag dör. Därför ska jag leva så länge jag bara orkar för nu, får det vara slut med ekonomiska dumheter, som också har drabbat mina barn. Det är mina båda pappor, en biologisk och en styvfar, plus min gubbe som dog i förtid 57 år gammal, som har gjort att vi ändå har det någorlunda bra nu ekonomiskt. Inte regeringen eller några politiker. De vänder enbart kappan efter vinden. Nu fick de skrämselhicka av coronan, för den såg de inte komma, så nu kan de förlora makten. Det här är min första bok utgiven 2006.
Den är numera ett historiskt dokument. 
lördag 19 september 2020

Morgan Johansson är glad över alla brott i Sverige

 UPPDATERAT

Morgan Johansson justitieminister gratulerar Skåne till att få det näst största fängelset i Sverige, som byggs i Trelleborg och nu också till att få ett nytt och stort utbyggt häkte i Kristianstad. Det blir så många nya och fina arbetstillfällen! Jo ni vet väl det att när BNP växer så kan det bero av att morden blir fler och att kostnaderna för sjukvård och annan omsorg växer i landet. Allt räknas in! Och Sverige framstår som landet som går bra ekonomiskt. 


Den senaste veckan har det varit fyra nya mord i Sverige genom skjutningar, det senaste i natt i Västerås. De andra i Eskilstuna och i Nyköping. Plus förstås i Malmö. Det är unga män som stryker med. De som borde vara aktiva och arbeta, men som istället ingår i gäng och krigar mot varandra. Och de orsakar oss stora kostnader. Våra poliser räcker inte till och det är långt till någon ändring i lagarna, som skulle kunna göra att de får sitta på livstid eller åtminstone 10 år, även om de inte är myndiga. Då får vi bort dem från gatan och någon gång borde det sina även med gängbrottslingar så att polisen kan få dem under kontroll. 

20.9.2020

Glömde mordet i Skogås utanför Stockholm. Här kan ni läsa. 

15:14

Och för tre dagar sedan sköts en man till döds på Årstabron i Stockholm. Så nu är vi uppe i sex döda av skottlossning inom en vecka. Men vem bryr sig? Enligt senaste statistiken från Brå är morden enbart två i veckan i Sverige. Vi borde skratta rått åt statistiken. 

23.9.2020

En 16-årig pojke begärs häktad för mord på en jämnårig. Han sköt honom till döds. Detta hände i Eskilstuna i förra veckan. 

24.9.2020

Den 16-årige pojken är nu häktad.
fredag 18 september 2020

Sverige har råd med allt

 Nu satsar regeringen på pensionärerna. Allt har Sverige råd med nu. Vi som har pension mellan 12 000-14 000 ska få 600 kronor som mest i tillägg nästa år. Skatteklyftan mellan oss och de arbetande ska också avskaffas. Otroligt att vi har råd med allt. Inte mig emot, men jag brukar inte tro på löften förrän jag ser dem infriade svart på vitt i utskicket från Pensionsmyndigheten. Nio av tio pensionärer ska få en höjning. Vilken desperation från regeringens sida, men som sagt inte mig emot. Jag borde tillhöra de som får en höjning. 


I många år har socialdemokraterna lovat att skillnaden i skatten ska avskaffas, men det görs inte förrän 2023 enligt det nya beskedet. Det är enligt finansministern moderaternas, kd:s och sverigedemokraternas fel. De har vidgat skatteklyftan enligt finansministern. Herregud hon säger nu att det är vi som har byggt upp det här landet, som ska belönas. 


Tidigare har hon alltid tjatat om att 40-talisterna är för många och kostar för mycket. Det måste ha dött så många så att de slipper kostnader för miljarder för omsorg och pensioner till dessa. Usch så trist att människor måste dö för att vi som lever kvar ska få något mer. Ni vet väl att de inbetalade pensionerna går till staten när någon dör i förtid. Kan vara miljoner per person. 


Fotot nedan från min TV när de presenterade detta. Vet inte hur man skriver bildtexter i det nya programmet. Men det här duger väl. 


torsdag 17 september 2020

Våldet gör att professor Jerzi Sarnecki ändrar åsikt

I alla år har professor Sarnecki (73 år) menat att hårdare fängelsestraff inte hjälper mot brottslighet. Han har varit vänsterns vägvisare. Men nu när till och med statsminister Löfven har ändrat åsikt och pratar om hårdare tag så måste förstås Sarnecki också följa efter. Jag tröttnade redan 2013 på Sarnecki för han förnekade redan då brotten som förekom. Nej vi var så snälla så i det här landet. 

Det är kryss i taket verkligen att partierna till vänster tycker att gängbrottslighet måste straffas hårdare precis som i Danmark. Det var på tiden! Det är alltid bra att se verkligheten i ögonen och ta itu med den. Tyvärr tog det väldigt lång tid den här gången. Inlåsning minskar brottsligheten är rubriken på den artikel Sarnecki har skrivit i tidskriften Kvartal. Vilken totalvändning! Vi gratulerar Sarnecki till att vilja följa efter statsministern. Och inte svika sina ideal!
Det dödliga våldet i Sverige per 100 000 invånare genom århundradena.
Lägg märke till det låga antalet dödligt våld på 30-40-talet.

onsdag 16 september 2020

Tyskland och Sverige lättast att råna av klaner

Ja det är förstås en sanning nu när självaste statsministern har upptäckt att vi har brottslighet här i landet, som utförs också av 40 klaner, som håller ihop. Jag kollade min blogg, som jag har skrivit sedan 2009 och där försvarade jag uppgivna fusk med sjukskrivning hos svenskar. Då som senare var det 40-talisterna som var i skottgluggen. De som hade byggt landet, men som inte orkade längre då på 90-talet, för det var ett hårt årtionde. Många minns naturligtvis inte att räntorna då låg som mest på 24 procent i vanliga banker. Rena ockerräntan. Eller på 500 procent när riksbankschefen Dennis skulle vara lojal med andra länder och försvara kronan. 

Jag minns att någon gång när jag var hemma från jobbet i 20-årsåldern kom det hem en kvinna och kollade att jag var där och att jag var sjuk. Detta var således på 60-talet. Vilken koll! Inte skulle det vara möjligt nu i år med något sådant. Särskilt inte i så kallade utsatta områden. Men vi 40-talister har alltid hållits hårt och vi skulle få ännu mera höjd pensionsålder och lägre pension, för vi skulle ju bli så gamla - hundra år, sade statsministrar.

Dock i och med coronan så blev det äntligen tyst på sådant prat. För nu dog gamlingarna i stora skaror och staten skulle tjäna miljarder på deras död. Ingen mer pension, ingen mer omvårdnad. Jo sådana beräkningar fanns. Och äntligen hade det uppmärksammats att det finns "kaninmän", som jag omtalade redan här 2010 och som jag fortsatte att skriva om här år 2015. 

Men oftast ropade då en enskild ut i mörkret när det gällde sådana brott. Men numera när gängbrottsligheten har blivit systemhotande måste till och med statsministern erkänna att den finns. Länge under några år räknade jag också morden i Sverige, för de var fler än statistiken uppgav. Men jag gav upp när jag inte ens fick svar av justitieminister Morgan Johansson när jag skickade ett brev till honom om dessa förra året. Här kan ni läsa om detta. 

Vi har haft en statsminister Stefan Löfven, som inte är en intellektuell utan en svensk som kommer ur arbetarklassen fast han aldrig blev svetsare. Själv har jag söner som är både intellektuella och jobbar i vanliga jobb. De kan tänka själva, vilket inte Stefan Löfven tillåter sig. För honom är makten allt och han lever som många andra kvar i 30-talet, då hotet var reellt från Hitler och nazismen. 

Även medierna har ständigt påstått att det är nazister som är hotet. Hur många är de? Kring 500 eller så? Hur många är gängmedlemmarna? Kring 5 000 eller så? I morse berättade SVT att 8-åringar glider in i gängen genom att de anlitas för att hålla koll på områden, vilka som rör sig där och vad de gör. De belönas med mobiltelefoner eller annat. Rena maffiatendenser, fast maffian anlitade väl inte barn? Men de här 8-åringarna blir fostrade in i gängen från denna tidiga ålder och ser att det är de som har makten i deras områden. Och här omtalas att dessa småbarnsgäng rånar andra barn. 

Danmark har jobbat hårt med gängbrottslighet, men det tog 15 år att få någon ordning på detta. Personligen är jag glad att den reella verkligheten numera beskrivs även i Sverige, men både vi vuxna och de som är barn kommer säkerligen att drabbas under lång tid av politikernas undfallenhet, som har pågått sedan andra världskriget. Först av rädsla för nazisterna och sedan för nya invånare. 

Fegheten hos makthavare har varit markant. Vi skulle enbart älska alla människor. Jo det är nog bra, men det gäller att ha kvar förnuftet också. Varje människa är kapabel både till ont och gott. Inga invånare i Sverige är heliga och totala änglar. Vilken religion de än tillhör.Socialdemokraternas budskap i augusti 2018.
 En valaffisch.
Men det fungerade inte för statsministern
kunde inte erkänna var brottsligheten fanns.
Eller vilka som ingick i den.
Vissa invånare var undantagna. 

tisdag 15 september 2020

Centerpartist åtalas för att ha köpt sex av barn

Det finns skurkar överallt och nu har Oskar Åsberg, ordförande för Centern i Uppsala åtalats för att ha köpt sex av ett barn. Tjusigt skulle det vara så han stämde träff med en tonåring på Grand Hotel i Stockholm. Tre gånger träffades de där och en fjärde gång på ett annat hotell i Stockholm. 

Centerpartiet har redan tagit bort honom från sin hemsida i Uppsala. Och han riskerar uteslutning ur partiet. Här kan ni se hela hans yrkeskarriär på Linkedin. Han är VD för ett miljöföretag som återvinner freon. Han är gift och bor i en villa. Han hade ett idylliskt liv och behövde väl något mer än hans fru kunde erbjuda?

Nä usch för dessa män, som inte kan hålla fingrarna i styr. Och inte en annan kroppsdel heller. Äckliga gubbar!

måndag 14 september 2020

Beblanda er inte med andra hushåll!

I Bolton England finns det sådana skyltar (se nedan), som säger att ingen ska beblanda sig med andra hushåll. Om någon hade sagt att det skulle finnas sådana offentliga budskap för ett år sedan hade denne mött förvånade ansikten och omgivningen hade trott att den hade blivit galen. Men numera är vi vana vid allt och luttrade. 

Så fort går det att anpassa hela jordens befolkning genom ett litet virus. Frågan är då om det har varit befogat och kommer att vara det också i fortsättningen. Sverige stängde aldrig ned som andra länder gjorde, för vi har inga sådana lagar som exempelvis Finland, som satte hela Nyland i karantän (där ligger Helsingfors) och spärrade av detta landskap, för i Finland finns undantagslagar från andra världskriget.

Vi hade aldrig råkat ut för några större svårigheter förrän vi började ta emot hela världen i vårt land och en del av dem blev kriminella och sköt, sprängde och mördade allt var tygen höll, som man sa förr i tiden. Omkring en miljon invandrare kom under det senaste decenniet. Omkring 20 procent av befolkningen har rötter i ett annat land och det finns hundratusentals som inte har rätt att vara i det här landet, men staten har tappat räkningen över detta.

Vi hade en mycket bra folkräkning innan denna hejdlösa import började, men numera vet vi inte längre vilka som bebor Sverige. Vem som helst kan komma hit och ljuga om sin identitet och få ett samordningsnummer. Och som vi nu har fått bekräftat så har åtminstone 40 klaner invandrat hit för att leva kriminella liv och utnyttja Sverige så långt som möjligt.

Men tack och lov håller nu hela Sverigeskutan på att vända och till och med politiker har upptäckt att de är förda bakom ljuset av de kristna värderingar vi har också inom politiken. De som säger att vi ska ta hit hela världen för att sona de brott mot mänskligheten som har begåtts. Vilket högmod för ett litet land som vårt!


söndag 13 september 2020

Kan vi betala 26 000 om året i fastighetsskatt?

Meningen är att återigen införa en fastighetsskatt för det stör inte ekonomin så mycket anses det. Personligen betalar jag högsta avgiften 6 000 per år i fastighetsskatt. Men jag borde betala så mycket som 26 000 per år tycker skatteivrarna. Det är alldeles förskräckligt orättvist att tänka så! Här har jag bott sedan 1987 och vi har själva byggt till.  Jag kan inte hjälpa att priserna stiger. Min pension stiger absolut inte i samma takt. Bara med någon eller ett par hundralappar ibland efter skatt.

Ifall de ska återinföra en fastighetsskatt av den gamla hemska sorten så måste de undanta fattiga pensionärer och låta de som tjänar mycket pengar betala istället för oss, som har slutat att lönearbeta och har låga pensioner. Annars måste ju bostadstillägget höjas mycket. Eller också får de undanta de som har byggt själva och bott större delen av livet på samma ställe. Men regeringen är säkert desperat nu i coronatider när statsskulden växer och de lånar till allt. De måste på något sätt få någon slags balans i budgeten. Så att de inte förlorar regeringsmakten. Det är ju bara två år till valet, men det känns som om regeringen tror det kan bli val fortare än så. Här är Inger Stark 70 år som är fattigpensionär.


fredag 11 september 2020

I morgon ska koranen brinna i Stockholm

UPPDATERAT

Det är en provokation naturligtvis att bränna böcker runt förorter i Stockholm och särskilt denna heliga bok koranen, men muslimer säger att ingen kommer att reagera. Jo det är naturligtvis rätt förhållningssätt. I morse brann en koran i Rosengård i Malmö och någon kastade en cykel genom rutan på brännarnas bil. Det är inte ett brott att bränna en bok, men att förstöra en bil är det. 

Det är tröttsamt med dessa motsätningar som aldrig kommer att ta slut så länge människor i sina föreställningar tror att det finns heliga böcker. Då kan paragrafen hets mot folkgrupp användas, fast det borde inte heller vara möjligt. När det blev upplopp i augusti i Malmö efter en koranbränning så anhölls flera för våldsamt upplopp. En man är nu begärd häktad i Malmö för detta. Han är 31 år och misstänkt på sannolika skäl.

De här motsättningarna får vi nog dras med under överskådlig framtid. Ingen som är religiös vill förstås få den heliga boken uppbränd. Det gäller väl bibeln också, även om Sverige inte längre är ett statskyrkoland. Hur blir det då i framtiden? Ett småskaligt religiöst krig vore inte så roligt i vårt land. Vi har inte haft något sådant sedan Gustav VI Adolf drog i krig mot katolikerna under 1600-talet. Men det utspelade sig inte på hemmaplan utan i Europa. 
17:16
Den 31-årige mannen är nu häktad för våldsamt upplopp. 


Nej det verkar det inte vara, inte att bränna själva boken, men det kan vara förargelseväckande beteende
eller hets mot folkgrupp beroende hur det går till. 

torsdag 10 september 2020

Hur kan sju miljoner i Sverige få skattesänkning

Det trumpetades ut i dag att sju miljoner svenskar får skattesänkning. Hur är det möjligt? Så många förvärvsarbetar inte vad jag vet utan det är kring 5 miljoner av folket som gör detta. Eller har jag fel? Räknar de in alla barn i denna summa? Att de får skattesänkningar för att deras föräldrar får det? Eller hur resonerar regeringen? 

Det verkade inte som om pensionärerna var inräknade där heller. Eller är de det? Så tråkigt att bara höra detta och inte kunna få journalisterna att ställa några frågor. Men SVT säger att detta också ska omfatta pensionärer och de som går på bidrag. Jaha. Då kan det kanske bli sju miljoner människor, som får kring någon hundralapp i månaden mer att leva av. Det lär väl gå bort i höjningar av priserna på mat och annat nödvändigt. Men sedan säger SVT att när det gäller jobbskatteavdrag så kommer inte pensionärerna att räknas in. Jaha. Rörigt, men det klarnar väl så småningom.

Personligen har jag aldrig tagit ut något i förskott utan alltid väntat in beskedet från Pensionsmyndigheten för att veta hur mycket jag har att leva av i månaden. I år 2020 har jag kommit upp i den totala summan med alla statliga pensioner och med bostadsbidrag av 13 833 kronor efter skatt. Det klarar jag mig på i år eftersom jag nästan inte har gjort någonting utom att bo och äta. Det är ju coronaår. Någon hundralapp till betyder ingenting, men tidigare har det utlovats att pensionerna skulle höjas också. Med maximalt 600 kronor i månaden. Men det kanske inte gäller längre?


Den som jobbar i regeringen är ofta lika rik som Joakim von Anka.
Den behöver aldrig oroa sig för maten för dagen.
I Sverige finns det fortfarande omkring 300 000 fattigpensionärer.
En riksdagsledamot har i arvode minst 68 400 kronor i månaden.
Regeringens ledamöter har över 100 000 kronor i månaden.
En fattigpensionär har under 12 300 kronor i månaden. 

Människan går mot sin egen utrotning

Living Planet rapporterar att de vilda ryggradsdjuren har minskat med 68 procent sedan 1970. Det är människan som orsakar detta. Vi är som ett slags aliens som har invaderat planeten med närmare 8 miljarder exemplar och hotar mångfalden och djurlivet på vår egen planet. Människor är den enda arten som kan bota sjukdomar och föröka sig över alla bräddar. 

Om jag ser till landskapet där jag bor, så har särskilt fåglarna blivit färre. Inga lärkor längre om våren. För det är ingen som plöjer åkrarna. Inga fasaner i närheten. Knappt några svalor. Vi har förändrat vårt levnadssätt från att vara bönder, vilket de flesta var för 100 år sedan då vi levde tillsammans med naturen och djuren till att sitta vid våra datorer och uttrycka oss. Igelkottarna har försvunnit och snokarna finns inte längre här, inte heller huggormarna som bebodde marken för 30 år sedan. Rätt skönt dock att slippa dem.

Men här där jag bor finns också nya djur som människan har introducerat, som vildsvin och hjortar, som ska jagas för nöjes skull. Älgarna har dock blivit mer sällsynta. Men rådjuren frodas i trädgårdarna. Så allt är inte nattsvart. Men fisken är på väg bort. För den industriella världen kan ta bort dem. Men naturligtvis går vi mot vår egen utrotning och den nuvarande pandemin är bara början. 

Det fungerar helt enkelt så i djurvärlden, dit vi också hör, att när en art förökar sig våldsamt så slår naturen kring denna art tillbaka. Vi kan aldrig komma undan mutationer hos virus och de invaderar våra kroppar vare sig vi vill eller inte. Min mormor och morfars familj klarade sig från spanska sjukan genom att de bodde ödsligt i skogen. De fick tio barn och alla överlevde till vuxen ålder.

Men nu när vi ska trängas ihop på allt mindre ytor så blir vi sjuka. Och vårt resande över hela planeten gör att dessa virus sprids på ett par dagar. Precis som i alla Hollywoodfilmer som har varnat för detta. Anders Tegnell hade uppenbarligen de vanliga fördomarna eftersom han åkte till Afrika och Somalia i våras istället för att stanna i Sverige, för det är ju den kontinenten det är extra synd om och som alltid drabbas av ebola och annat. En rent kolonial inställning. Nej nu är det vår tur också. Vita människor är inte förskonade. 

Ifall vi inte rättar in oss efter naturen kommer vi också att gå mot utrotning. Jag spår att mänskligheten om hundra år inte alls kommer att vara lika många som nu. Sjukdomar och svält plus de vanliga krigen kommer att ha decimerat oss. Det är helt enkelt en naturlag på den här planeten. Allt annat är övermaga tro på att vi är så förnuftiga och kloka och kan klara allt. Nej det kan vi inte. Varje år brukar kring 90 000 dö i Sverige, men i år kommer det antagligen att blir över 100 000 för 51 000 hade redan dött vid halvårsskiftet, enligt statistiken.


Den här filmen kom 2011 och handlar om smitta
 från fladdermus till gris till människa.
Det blir en dödlig pandemi.
Och nu har detta inträffat i verkligheten.
Vi kan utrota oss själva.   

onsdag 9 september 2020

Nervinflammation av nya vaccinet

Min pappa journalisten Ingvar Rudberg
1916-2004
Astra Zenecas vaccin mot Covid-19 har medfört en allvarlig biverkan för en patient, som fick en nervinflammation som kunde ha medfört förlamning. Det är oklart om det var vaccinets fel ännu, men av försiktighet så stoppas nu försöken med detta vaccin. Patienten väntas tillfriskna. 

EU har köpt 300 miljoner doser varav Sverige ska få 6 miljoner. Jag tillhör de som står i första raden för att få detta vaccin, vet inte om jag kommer ta det. Har aldrig tagit influensavaccin. Det har gått bra ändå. Eftersom jag hade asiaten när jag var kring 12 år så hade jag ett visst skydd tidigare.

Tänker på min far född 1916, som aldrig tog något vaccin mot influensa men ändå blev 87 år gammal. Trots spanska sjukan och ett hårt liv som journalist på 50-talet och framåt då journalisterna höll till i Stockholm på krogarna där. Alla hans kompisar var döda till slut, men inte han. Bra gener som jag kanske har ärvt. 


tisdag 8 september 2020

Adriana var här för att skaka om världen

Adriana blev 12 år. 
Adriana blev bara 12 år för hon sköts av automatvapen av gängkillar, som "råkade" vådaskjuta henne till döds utanför en hamburgerbar. De ville egentligen döda eller skrämma ett par andra killar. Men dödade Adriana som var ute med sin hund. Hon dog på parkeringen och begravdes i dag. Hennes mamma sade att dottern ville skaka om världen och det har hon också gjort, men ingen trodde det skulle ske på det här viset. 

Hundratals hade samlats i dag i Solna för att ta förväl av 12-åringen som liksom andra oskyldiga har fått sätta livet till i de gängkrig som pågår i landet. Hennes mamma vill införa Lex Adriana som ska hjälpa vittnen att våga träda fram, för som det är nu vågar ingen berätta vilka det var som sköt från en bil och dödade Adriana.

En man är efterlyst eftersom han på något vis hade inblandning i mordet, men polisen vill inte säga mer än så. Hennes mamma säger att hon lever i en dimma, att hon bara är en skugga. Att gängvåldet måste ta slut. Vila i frid lilla flicka!

måndag 7 september 2020

Den svenska och norska flaggan brinner

 Någon har i Allahs namn eldat upp svenska och norska flaggan. Jaha. Vem bryr sig. Det finns inte mycket heligt i Sverige. Inga böcker är heliga så det går att sparka omkring koranen om man vill. Fast polisen kommer om det blir för stökigt. Självaste Uppsala domkyrka har visat de fotografier där Jesus var bög tillsammans med andra med stora penisar. Jaha. 

Kulturer är olika och mest olika lär Sverige vara någonstans i utkanten av alla länder. Men Norge vad har detta land gjort? Allt jag kommer att tänka på är Norgehistorier. Men de är väl inte riktigt rumsrena nu längre heller. Så tröttsamt med dessa inbillade motsättningar mellan människor för det är just vad det är. Allt finns i våra stackars huvuden som föreställningar om än det ena än det andra. För att människor blir indoktrinerade genom var de föds och i vilka sammanhang.

Har just avslutat min senaste bok, fast jag behöver nog skriva om den ett antal gånger, men den handlar om detta att jorden är en skola för oss. Och det gäller att lära sig något. Här får ni ett litet utdrag så att allt sätts in i ett perspektiv om vad som hänt under drygt hundra år i Sverige. 

"Hennes mormor och morfar bodde ute på en egen ö först. Detta var i Mälaren och där fanns det ett torp på 30 kvm och där fick de många barnen bo. De arrenderade av godsägaren. Det var först när de var en familj om sju barn, som de flyttade till ett nytt och dubbelt så stort torp på fastlandet och där föddes flickorna Rosa, Ebba och så Harriet, hennes mamma som blev det tionde och sista barnet. Då var hennes mormor redan 45 år. Hennes mormor var blind på ett öga för hon hade stuckit ut det med en sax, när hon var satt att klippa mattrasor som sexåring. Hon tillbringade ett par år på sjukhus för att få vård för detta. Tänk att barn fick ligga så länge på sjukhus då. Det var stor fattigdom i den tidens Sverige i slutet av 1800-talet och också när hennes mamma var liten. Men människorna fanns där när det inte gick att bota, med värme och omvårdnad. Hennes mamma hade märken, fåror på sina tänder som vuxen, för hon hade haft början till engelska sjukan. Hon var född i augusti och fick för lite sol för att kunna få tillräckligt med D-vitamin. Och det fanns inte något kosttillskott som gjorde att hennes tänder och skelett kunde utvecklas ordentligt. Men hennes mamma visste att sol var bra så den våren satte hon sin dotter vid husväggen i värmen och solskenet. Det var 1925, så länge sedan, men samtidigt bara en tanke bort."söndag 6 september 2020

Sverige tas över av klanerna

Det finns ett 40-tal klaner i Sverige som alla ser släkten som nummer ett och det demokratiska landet Sverige som nummer två. De vill inte integreras och har kommit hit för att skaffa sig makt och pengar. De uppfostrar sina barn till att fortsätta med kriminalitet och det är klanen som gäller framför allt och tystnadspliken är total. 

Det är Mats Löfving vice rikspolischef som för första gången berättar om detta i Sverige. Detta vet polisen nu, men politikerna är inte medvetna om denna stora förändring i landet. Förutom i de största städerna Stockholm, Göteborg och Malmö så finns de kriminella klanerna i Södertälje, Jönköping och Landskrona.

Klanerna ordnar giftermål med varandra och ägnar sig åt narkotikabrott plus utpressning, men tar sig också in i näringslivet och kommunerna för att få mer makt. Ett klassiskt maffiabeteende med andra ord. 

Denna utveckling menar Löfving inleddes 2012 och har pågått sedan dess. Sveriges migrationspolitik hjälper naturligtvis till i detta och Löfving menar att politikerna har varit naiva och trott att det skulle gå att integrera dessa nya folkmassor. Nej, istället så pågår ett lågskaligt inbördeskrig i Sverige fast polisen har försökt att rädda några från att bli mördade, kring ett tiotal har de lyckats informera och därmed få dem att slippa bli nedskjutna och mördade.

Dessa gäng omtalas inte riktigt ännu, men består av åtminstone 5 000 medlemmar som tar på sig att göra allt när någon ledare fängslas eller skjuts ihjäl. För ett år sedan fanns drygt 15 000 i polisens och Säpos register, som ägnade sig åt organiserad brottslighet och våldsbejakande extremism. Två tredjedelar var födda i Sverige, men hade rötterna i ett annat land. 

Hur ska det då gå att komma åt detta? Inte är det möjligt det med nuvarande politik, där ungdomar som ingår i gängen och mördar från straffet ungdomshem, som det dessutom går att rymma ifrån ganska lätt. Det behövs en ändring i lagstiftningen, som mer liknar Danmark, där det inte som i Sverige går för de kriminella att tiga och anpassa vad de säger i rättegången enligt det åtal de och deras advokat kan läsa igenom. I Danmark behöver inte de kriminella gängen få veta allt i förväg utan åklagaren kan komma med nya frågor i rättegången. Dessutom får de dubbla straff om det visar sig att de tillhör gäng. Och två svenska ungdomar dömdes där nyligen till 20 års fängelse för mord.

Det naiva Sverige där vi vill vara goda mot alla nytillkomna måste försvinna så fort det är möjligt, men det kommer att ta tid. I Danmark tog det kring 15 år att få gängen att minska. Och då har de haft helt andra politiker vid makten än vad som nu finns i Sverige. 


Klanerna finns både i de största tre städerna
 plus i Södertälje, Jönköping och Landskrona bland annat säger
Mats Löfving vice rikspolischef till TV4-nyheterna.lördag 5 september 2020

Att fly till den svarta befolkningen från judarna

Om man är tillräckligt mörk kan man i USA utge sig för att vara svart och sedan få en uppburen tjänst på George Washington University. Det har hänt nu när Jessica Krug har erkänt att hon flydde från sin ursprungsfamilj och att hon egentligen är en vit judinna. Fast hon har passerat som svart i alla år. Och undervisat om de svartas historia. Hon blev utsatt för övergrepp, säger hon, i sin ursprungsfamilj och flydde från detta.

Det verkar helt otroligt för någon från Sverige att man frivilligt skulle vilja bli svart om man inte är det, men det har kunnat medföra fördelar också för Jessica Krug. Hon menar att hon har varit anti svart genom att hon har tagit en plats, som kunde ha varit till för en svart person. Jag begriper inte riktigt vad det handlar om, men det är väl för att jag inte är amerikan.

Att någon ljuger om sin bakgrund kan ha många skäl. Det har väl varit ett sätt för henne att bli erkänd av en annan folkgrupp än den hon föddes in i som barn. Det är raka motsatsen till vad som brukar vara fallet i Sverige, där det finns ekonomiska fördelar att vara utifrån och inte ingå i den svenska kulturen. I Sverige är det dock heller ingen fördel att vara jude eftersom många av de nytillkomna har djupa fördomar mot det folkslaget. Den judiska församlingen i Malmö har minskat till nästan en tredjedel mot för 20 år sedan. 

Dock att ljuga om sin bakgrund gör många i Sverige också. Ett av de uppmärksammade negativa exemplen på senare tid är en man som hade en hjärntumör, men som uppgav olika identiteter varje gång han sökte hjälp för huvudvärk och därför dog han till slut av sin tumör. Men som sagt att byta mellan folkslag med olika hudfärger är inte så lätt. I Amerika ses människor från Mellanöstern och Nordafrika som vita i befolkningsräkningen. Så Jessica Krug har uppgivit att hon varit dels från det svarta Nordafrika eller från den svarta befolkningen i Karibien. 

Hon har gett sig på en granne som heter Anna Anderson och är från Sverige och kallat henne "stupid white bitch" bland annat. Och hon har stulit paket med mat som hade levererats till Anna Anderson. Jessica Krug har uppvisat ett bisarrt beteende och hennes bekännelse nu kanske ingår i ett tillfrisknande. Vem vet.

George Washington University säger att de inte kan kommentera ett personalärende efter hennes bekännelse, men hon har skrivit böcker om sitt ursprung och de svartas situation, plus artiklar som har publicerats i medier reserverade för svarta. Personligen tycker jag att det är mycket rasistiskt att dela upp människor efter hudfärg. Det borde inte spela någon roll, men dit har vi långt som mänsklighet. 


fredag 4 september 2020

Kokain hemma hos Fredrik Reinfeldt

 UPPDATERAT
Inget är längre förvånande eller märkligt. Våra häkten och fängelser är överfulla och den politiska överklassen utmärker sig varje dag. Att polisen hittade kokain hemma hos Fredrik Reinfeldt i Stockholm är inte alls underligt. Det var inte han själv som brukade utan en släkting. Och det var inga stora mängder och så hittades kontanter, som den misstänkte menade var till för att betala för detta. Allt för eget bruk förstås. Släktingen till Fredrik Reinfeldt fick böter för detta. Inget att tala om. Det blev 120 dagsböter a 150 kronor och domen kom i går. 

Jo kokain brukades redan på 80-talet i kändiskretsar, för att det går att hålla igång så bra då. De blev inte trötta. Efter cannabis är det den vanligaste drogen som beslagtas i Sverige. Dödsfallen av kokain har ökat och spridningen till vanliga människor också. De flesta som dör av drogen hittas inte längre på fester utan i hemmet. Ungefär 900 kronor kostar ett gram kokain.

15.21
Jodå det var sonen det handlade om. Erik Reinfeldt var den som dömdes till böter för kokaininnehav. Inte så roligt att vara son till denne far kan tänka. 
Fredrik Reinfeldt har öppnat sitt hjärta för kokain också.
En släkting är dömd till böter för detta. 


torsdag 3 september 2020

Smågangstrar eller inhemska terrorister

Statsminister Stefan Löfven har uttryckt sig om brottsligheten i Sverige att "det är fullständigt oacceptabelt att sådana här smågangstrar och ligor begränsar varnliga människors frihet i deras bostadsområden, i stan och på gator och torg". Ulf Kristersson moderatledare tycker att detta att kalla dem "smågangstrar" är fullkomligt ofattbart. Han menar att detta är inhemska terrorister och grovt kriminella gäng, som dödar barn och terroriserar bostadsområden. 

Där befinner sig klyftan mellan inte bara moderaterna och socialdemokraterna utan också mellan vanliga människor, där kvinnor ofta ömmar mer för brottslingar än för offren. Många skickar beundrande brev till fängslade kriminella. Sveriges politik är mycket mild mot dessa grovt kriminella, för ungdomar ska inte dras in ännu mer i brottslighet utan istället få vänliga poliser och bli omhändertagna och vårdade till att bli samhällsmedborgare igen. 

Det fungerade rätt så bra innan Sverige importerade den senaste miljonen invandrare. Det andra största språket i Sverige är numera arabiska. Moderatledaren säger att vi har vuxit med flera hundratusen invånare de senaste åren, så därför är polistätheten lägre i landet än förut trots att poliserna har blivit fler. Inom EU finns det i genomsnitt drygt 300 poliser per 100 000 invånare medan i Sverige är det 200 poliser per 100 000 invånare. 

Moderaterna vill att gängbrott ska straffas som i Danmark med dubbla straff för gängkriminella. Det ska också finnas visitationszoner där människor kan kollas. Slopad ungdomsrabatt vill de också ha för myndiga brottslingar över 18 år. Anonyma vittnen vill moderaterna ha, så att människor vågar vittna. Plus att myndigheter ska kunna utbyta information för att ställa fler brottslingar inför rätta (exempelvis Fazel Fazly som sitter i Afghanistans regering, men är folkbokförd i Sverige och har mottagit föräldrapenning från Sverige).

Danmark har inte fler poliser än Sverige, men istället har de hårda lagar, vilket fem grova kriminella från Sverige fick veta nu när de dömdes till livstid respektive 20 års fängelse för mordet på två andra svenska gängkriminella i Danmark. 


Poliserna har blivit fler, men folkmängden har ökat mycket mer. Och gängbrottsligheten är högre än någonsin i landet. 

tisdag 1 september 2020

Nu är det dags att straffa gängen

Med tveksamhet återupptar jag bloggen efter ett uppehåll på ett år. Mycket har hänt under detta år. Värst är gängmorden, våldtäkterna, sprängningarna, förnedringsrånen och pandemin. Pandemin är inte mycket att göra något åt innan det finns ett vaccin, men gängen borde ha stoppats för länge sedan. Men viljan finns inte.

Ungdomar som döms får inte fängelse utan är på ungdomshem, där det inte ens finns någon som övervakar dem ordentligt och det är bara att ge sig av därifrån som hände sig nyligen på Råby SiS-hem där en mördare fritogs. Vad jag vet är han fortfarande på fri fot.

Många hemska mord har det blivit under året. Läkaren som sköts med sitt spädbarn i famnen är ett och nyligen blev 12-åriga Adriana skjuten när hon var ute med hunden. Varje vecka skjuts det i Sverige i detta lågskaliga inbördeskrig. Men fortfarande hålls det emot genom att vi har fått dras med den regering vi har, där gangsters ska hållas om ryggen och få låga straff. Om något ska göras är det med 3-4-åringar. 

I Danmark där de har ordentliga lagar dömdes nyligen också fem gängmedlemmar till livstid respektive 20 års fängelse för de yngsta. Tack Danmark! Så skrev jag på facebook och jag hoppas att de inte syns till i Sverige under min livstid. Där lönar det sig inte att tiga tills rättegången äger rum, då de kriminella vet vad åklagaren tänker säga och anpassar sina berättelser efter detta. Där döms också gängkriminella hårdare med dubbla straff.

Sverige har haft den här undanglidande politiken sedan andra världskriget, men nu får det vara slut med detta när landet har importerat många som ingen vet vilka de är. Människor känner sig inte trygga längre. Inte heller de invandrare som har bott här ett tag. Klanen Ali Khan försöker att ta makten över Angered och sätter upp vägspärrar, vilket bara händer annars i länder som Afghanistan.

Kyrkor och kyrkogårdar vandaliseras och brott begås på dem. Inte någon reaktion att tala om. Men när en koran bränns i Malmö så rycker EU ut och menar att detta är rasism. Att vara religiös är inte att tillhöra en folkgrupp. Som svensk kan man vara vad som helst inom religionen också muslim eller asatroende. Men EU är lika rädda för dessa nya religiösa, som kommer från Mellanöstern som vilket land som helst inom EU. Detta startade redan med Lars Vilks och hans rondellhund 2010. Han har fortfarande personskydd. 

När man slår upp kriminella gäng i Sverige är det som kommer fram MC-gäng och enbart svennar är med där. De lär vara nästan 6 000 som ingår där. Några andra gäng finns inte. Ändå har vi utsatta områden i Sverige där det skjuts nästan dagligen. Så tröttsamt! Våra fängelser och häkten är fulla, men många brott blir ändå inte lösta.

Det går absolut inte längre att känna igen sig i Sverige. Särskilt inte för någon som är född och har bott här sedan 40-talet. De omtalade 40-talisterna har hela tiden fått stå i skamvrån för först tog de så stor plats och sedan kostade de så mycket. Särskilt finansminister Magdalena Andersson har skyllt på dessa äldre ända tills covid-19 drabbade landet och de gamla dog som flugor. De fick helt enkelt ingen vård utan sattes på morfin, vilket naturligtvis tar död på gamla och svaga. 

När det gäller gängen är närmare 95 procent i Stockholm direkt utifrån komna eller har minst en förälder som är kommen till vårt land och här har fått telningar, som blir kriminella. Det kommer att ta lång tid att få någon ordning på detta. I Danmark tog det 15 år. Men då måste viljan finnas att få bort dem från gatan. Jag har nästan gett upp hoppet om detta, men kanske kan valet om två år ge en ny inriktning om vi slipper nuvarande statsminister.

Sådana här bilder är vi vana att se numera.
Upplopp av muslimer i våra städer.
De senaste efter koranbränning.