onsdag 23 november 2022

Låt dem skjuta ihjäl varandra!

UPPDATERAT

I mina mest hädiska tankar kan sådana slutsatser komma upp i mig som att det är väl bra att kriminella skjuter ihjäl varandra och jag har hört att dessa förbjudna tankar finns hos poliser också. Tyvärr medför alla mord med skjutningar också att rättsapparaten tyngs ned och att kostnaderna för detta ökar. Vi gammelsvenskar betalar. I går sköts det 59:e offret ihjäl i Växjö för i år i Sverige. Om jag har räknat rätt. Jag tror det. Denna gång för ovanlighetens skull en man i 70-årsåldern. Ett enskilt fall enligt polisen, vilket lär betyda att det inte var en gänguppgörelse. 

Det går knappast att göra något alls åt detta så länge vapnen är legio i Sverige. Precis som i länder i krig. Tydligen så pratade Barack Obama i en talk show The Daily Show med Trevor Noah om Sverige och Obama tyckte att det var tråkigt att landet inte längre var så där tillbakalutat, roligt och demokratiskt som det var förr i tiden. Det blev ett ytligt prat som det ofta blir i TV, där Barack Obama dock menade att det inte var ett fullkomligt socialistiskt land, där man kunde gå in i en affär och ta vad man ville ha utan att betala. Nä något sådant land har aldrig funnits och kommer heller aldrig att finnas och Barack Obama menade också att fortfarande gick svenskar till jobbet och fick lön för arbete. 

Jo något annat vore verkligen märkligt! Det såg ut som om Obama och även Trevor Noah tror att socialism är när man kan få allt man vill utan att arbeta eller betala för det. De måste ha hört talas om alla nya invånare i Sverige som verkligen kan få nästan allt utan att arbeta eller betala för det. Men det kommer ju att ändras nu kanske med en högerregering och därför skriker de högt, som tror att Sverige med sina 10 miljoner invånare är en mänsklig stormakt. Någon värre missuppfattning om sin egen storhet har ett land aldrig haft. Det måste bero av att det aldrig har blivit någon riktig omvälvning i Sverige, som i andra länder. Fortfarande sitter eliten i orubbat bo precis som den har gjort i alla tider i Sverige. 

Men alla nya invånare kan dock ändra på den saken. För de känner sig oftare förfördelade än de hukande gammelsvenskarna. Vi kan nog se fram emot årtionden med omvälvningar i landet. Och det är också på tiden. På så vis kan man se alla de miljoner kronor (eller miljarder?) som förs ut ur landet av kriminella eller vanliga invandrade eller utvandrade som hjälp till världen. Och som en början på att Sverige inte längre är rikt. Hur mycket gammelsvenskar än jobbar och sliter. Det är förmodligen alldeles för sent att ändra på detta utjämnande i världen, som Sverige är med och hjälper till med. Det är kanske inte ens önskvärt att Sverige ska fortsätta att vara ett rikt land. 

Det är en global omvälvning som pågår. På ont och gott som vanligt. Men så länge världens befolkning inte minskar så lär denna omvälvning fortsätta. Och vårt land kommer att vara med i den för vi har ju alltid gått före och varit så upphöjda. Vi lever efter kristna värden och den allomfattande svenska värdegrunden följer den kristna läran. Det lär sluta med att vi blir korsfästa som Jesus. Skillnaden är att vi inte är gudomliga utan bara människor. Så vi kan knappast återuppstå och åka till vår Fader i himlen. Högfärden hos särskilt eliten i Sverige bäddar för vår undergång. 

24.11.2022

Tydligen har det blivit alla möjliga teorier och felaktiga sådana när det gäller den skjutne 70-åringen, som sköts av en 72-åring som togs av polisen i går i Tingsryd. Det handlade om en husaffär:

5.12.2022
Det 60:e offret för skjutning blev en man i 20-årsåldern i Södertälje. Tre misstänkta greps för mord. Det är en pågående konflikt. 
13.12.2022
Det 61:a offret för en skjutning blev en man i 60-årsåldern i Luleå på Hertsön. 
26.12.2022
Det 62:a offret för en skjutning blev Medhi Sachit, som jag tidigare skrev om här. 
30.12.2022
Det 63:e offret för en skjutning blev en man i 40-årsåldern i Danderyd. En kvinna är misstänkt. 
1.1.2023
Det 64:e offret för en skjutning under 2022 blev en man i 20-årsåldern som sköts i Vällingby på nyårsaftonen. 


Vi har gått från att tro på hedniska gudar som Tor, som slogs mot jättar till att tro på den kristne guden, som har influerat hela världen antingen genom judendomen, kristendomen eller islam. Olika uppfattningar om samma sak. Men det hedniska tänkandet lever kvar genom allt våld vi ser i Sverige och världen. Alltid anser vi att vissa människor är onda. I denna tid också genom att vissa inte rättar sig efter den svenska värdegrunden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar