torsdag 17 oktober 2024

Liam Payne One Direction död

Liam Payne ramlade eller hoppade från en balkong på tredje våningen till det hotell i Buenos Aires där han bodde. Han var galen av droger och hotellets personal hade ringt strax innan han dog och sagt att han slog sönder rummet och att de var rädda att han kunde skada sig. Han blev 31 år och dog av skallskador.

Han blev världsberömd med One Direction, pojkband som fanns mellan åren 2010-2016. Hur överlever man en sådan berömmelse? Han gjorde det uppenbarligen inte. Bli inte världsberömd för då klarar en del det inte utan börjar droga. Han gjorde det och hade varit nykter under perioder efter vård. Men nu tog hans liv slut. Tyvärr har han en sjuårig son. 

Bilder på kroppen där man ser hans midja och arm publicerades av TMZ, men de avpublicerades senare. Ta inte livet av er kan bli hans eftermäle. Det gäller att leva livet tills det är slut. Men han hade tidigare balanserat på en balkong högt över marken. Han var uppenbarligen inte höjdrädd. 

One Direction var trötta på varandra och därför sprack bandet. De hade inte valt varandra utan fixades till för att bli berömda. Det är inte lätt att vara på mångas läppar under sex år och sedan försöka sig på egna karriärer. Det gäller att vara jordnära då. Svävar man fritt i luften är det lätt att ramla. 

Jag begriper inte det som sägs av sörjande att en hel generations ungdom är borta. Men kan förstå om jag tänker på alla som dog vid 27 års ålder av droger: Janis Joplin, Brian Jones, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Curt Cobain och Amy Winehouse. 


Liam Payne är nummer två från vänster. Han var i Argentina för hans kompis i bandet hade en konsert där. Niall Horan, till höger bredvid Liam Payne, hade också gjort en egen karriär. Här dansade Liam Payne på Niall Horans konsert. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar