tisdag 1 juni 2021

Hjällbo, Husby och Hjulsta borde bli en vändpunkt

Tre män sköts till döds på 48 timmar  i Hjällbo, Husby och Hjulsta och vi vanliga svenskar är så trötta på att invandrare får lov att skjuta varandra. Det hjälper tydligen inte med några medel alls och straffen avskräcker heller inte. Det är ganska riskfritt att döda genom att skjuta någon i Sverige för alla håller tyst som vet något. Vilken fantastisk kultur vi har fått.

Jag räknade morden för några år sedan och skrev då till justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (s). För siffrorna blev så stora när jag noggrant tog upp varje fall. I april i år räknade jag om igen alla fall. Det blev 23 misstänkta mord eller konstaterade mord. På en månad. Jag har fortfarande inte fått något svar på brevet från två år tillbaka till Morgan Johansson. Han hade väl inget att säga och har det fortfarande inte. När ska samhället inse att vi är under attack av den stora invandring vi har tagit på oss? Och att det behövs drastiska åtgärder för att få stopp på dödandet?

De här uppseendeväckande morden påtalar om igen sprickorna i samhället. Vem är skyldig till dem? Jo det är politikerna, som tycker att alla ska få komma hit. Fortfarande. Det finns ingen riktig broms i invandringen och klyftorna i befolkningen blir därmed större. Kulturerna krockar och fortsätter att göra det. 

Vi försöker fortfarande få alla att inse att det fina är att vara från ett annat land och finast från Mellanöstern eller Afrika. Att dessa folkslag är vår framtid. För själva är vi på utdöende eller rasistiska för att vi är födda vita och har haft det så bra i vårt land. Den här antirasistiska dyngan gör att kulturernas klyftor växer ännu mer. Och att min vän Nabila på facebook påstår att polisen ljuger när de säger att det var två kriminella klaner, som drabbade samman i Hjällbo. Plus att media går i polisens ledband och hävdar detsamma. Hennes farbror blev skjuten och han är inte kriminell. Och så var det grönsakshandlaren som dog av skottlossningen. Ej heller kriminell, säger hon. 

Hon inser inte att det kan vara sant med kriminella gäng plus att icke-kriminella råkar illa ut. Det har hänt förut. Ni minns väl mordet på Adriana tolv år. Skotten var ämnade för en annan kriminell, men det var Adriana som träffades. Det är det mest upprörande mordet, förutom på Karolin Hakim som sköts med sin baby i famnen i Malmö. Mordet på Adriana hände i augusti 2020, men minnet är kort för det inträffar så många mord. En man greps där för skyddande av brottsling. Har han berättat vem som sköt? En annan man greps i december förra året skäligen misstänkt. När bli rättegången?

13:49

Fatima träder fram här och vill att de kriminella utvisas. Men det går väl inte? De är väl födda här och svenskar? Hennes son är kriminell säger hon, men han har aldrig dömts. Han jobbar inte. Så hon är säker på att han säljer droger och är inne i kriminellt nätverk. Hon vill ha 50 poliser som ska patrullera till fots i Hjällbo. Jo det skulle smaka det. Kostnaderna för de kriminella uppgår till miljarder, men vi ska snällt betala.  

Adriana mördades när hon var ute med hunden. Hon dog på en parkeringsplats i augusti förra året. Hon blev tolv år gammal. 

1 kommentar:

  1. Varför är det bara orter som börjar på H som det skjuts och mördas
    i nuförtiden ?

    SvaraRadera