fredag 8 mars 2024

När tar skjutningarna och sprängningarna slut?

UPPDATERAT

Ja nu när vi blivit medlemmar i Nato kanske någon kan upplysa myndigheterna om hur skjutningar och sprängningar kan ta slut. Är det när alla migranter och deras ättlingar har mördat varandra? En 25-åring strök med i Stockholm i går kväll och annars är det tre sprängningar i denna huvudstad senaste dagarna.  

I går stormades också en muslimsk källarmoské i Tyresö av polis och Säpo. Fyra greps för förberedelse till terrordåd. Så bra att vi slapp ett sådant! Det rör sig således om islamistisk extremism i Sverige. Men det är roligare för SVT och Morgonstudion att rapportera om det historiska Nato-inträdet. Nu glömmer vi bort de inhemska problemen, för nu är vi upptagna i detta fina sällskap. Och både Blinken och Biden har hälsat på vår egen statsminister. Så fantastiskt!

Det är ABF Tyresö som tidigare har haft sina lokaler där i källarmoskén och detta har således blivit ett tillhåll för terrorister. Jo vi har ju låtit deltagare i IS komma tillbaka till vårt samhälle. Nu på lördag är det final i Mellon i Stockholm. Hade varit ett utmärkt mål för terrorister. Eller är fortfarande. Israel kommer också att få delta nu när de har ändrat sitt bidrag och kallar det Hurricane istället för October Rain. Spännande i maj i Malmö. 

15:51

Det finns kopplingar till IS i Somalia, säger Säpo. Detta om kulturföreningen i Tyresö som har haft en halv miljon i statliga bidrag genom Sveriges muslimska förbund. Dessa bidrag är nu stoppade. Så bra! Det diskuteras också att stoppa statliga bidragen till Sveriges muslimska förbund. De delar ut bidrag till 70 muslimska föreningar i landet. Hur många somalier finns det i Sverige? De sägs vara kring 100 000, men det behöver inte vara så många för att det ska finnas terrorister. 

9 mars 2024

Ny razzia i går kväll mot lägenhet på Videvägen i Tyresö. Tidigare låg det en vårdcentral där som var brottslig. Då var det den här mannen som ville tjäna pengar på falska covidintyg. Han flydde sedan utomlands och menade att han var utsatt för diskriminering. 

10 mars 2024

Abdulkadir Mumin heter ledaren för IS i Somalia och han radikaliserades i Göteborg där han bodde i Hjällbo på 90-2000-talet. Han var ledare för Bellevuemoskén där. I Sverige finns en rörelse som har till mål att bygga en moské varje månad och den har samlat in kring 100 miljoner kronor och därmed säkrat 12 moskébyggen. 

11 mars 2024

De fyra som greps är nu häktade för förberedelse till terrorbrott respektive grovt vapenbrott. 


Eden Golan kommer att framföra Israels bidrag i finalen i Eurovision i maj i Malmö. Vi får se om Malmö klarar att hålla terrorister borta från detta evenemang. 

1 kommentar:

  1. https://www.dn.se/gangkriget-flyttar-utomlands/
    Globaliseringen har nu drabbat även gängkriminaliteten ...

    SvaraRadera