måndag 21 augusti 2017

Extremvänstern går fria för 44 miljoners rån

Rånet på Arlanda för 15 år sedan preskriberades i somras och nu erkänner låtskrivaren i Kartellen Leo "Kinesen" Carmona att han var med vid detta rån och planerade och utförde det. Sebbe Staxx var också med i Kartellen. De glorifierade våld och skrev om Jimmie Åkesson att han skulle dunkas gul och blå och hissas i en flaggstång. Ja det är som jag länge har hävdat att extremvänstern och yttersta högern kan ta varandra i hand. De är galningar allihop. Carmona är dömd till livstids fängelse för mord och har skrivit en bok ihop med en journalist. Den kommer i höst. Han vill ha PR för boken så klart. 

Timbuktu och Sebbe Staxx tyckte att det var höjden av komik då 2013 att ha med hot i en raptext. Förutom att slå Jimmie Åkesson gul och blå ville de lägga sd:are i koma. Sebbe Staxx twittrade också om att han ville tortera och döda sd-ledaren. För det dömdes han för olaga hot. Låten låg dessutom ute på SVT:s musiksajt, vilket försvarades av Eva Beckman som ansvarig utgivare. Timbuktu uppträdde på Nobelfesten i Norge och han fick ta emot pris av Fem i tolv-rörelsen då för sitt jobb mot rasism och främlingfientlighet. Socialdemokraterna delade ut priset.

Janne Josefsson tog upp det "goda våldet" våren 2014 i Uppdrag Granskning där Sebbe Staxx menade att det var rätt bara man gav sig på nazister och han klassade gästarbetare på väg hem från jobbet som nazister för att de råkade gå förbi en demonstration. De blev överfallna av Revolutionära fronten. Janne Josefsson fick äran att själv bli kallad nazist av en frilansjournalist som ursprungligen kom från Iran, precis som jag har blivit kallad det i år på twitter av någon galning. Janne Josefsson svarade att han är journalist. Detsamma kan jag säga. Plus författare då. 

I en debattartikel förklarade nio unga vänsterkvinnor då att de behövde Antifascistisk Aktion (Afa) och Revolutionära Fronten för det var så svårt att bedriva politik annars. De behövde våldet. Men förra året deklarerade Sebbe Staxx att han hade hittat Jesus så nu var allt okej. Den tidigare kriminelle gick hem till mamma och grät. Han kallade sig nu Sebbe Stakset och var helt omvänd. Jesus finner alla och omvänder dem. Hurra! Vilket gott slut. Sic! Han deklarerade dessutom att han nu älskade Jimmie Åkesson. Sic!
Kartellen byggde sin musik på våld och hat.
Nu har låtskrivaren Leo "Kinesen" Carmona
erkänt rånet på Arlanda som gav 44 miljoner.
Det är preskriberat. 

Faksimil från Google.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar